bestellen
Bestellen
Winkelmandje 0

Meer over installatie

7 resultaten voor installatie

Ja, myndr filtert ook de Playstation en de Xbox.

Er bestaan 2 situaties waarin er gefilterd kan worden:

Draadloze situatie
Als deze consoles via de wifi van myndr connectie hebben met het internet, filtert myndr ook de Xbox en de Playstation.

Bekabelde situatie
Is de console door middel van een kabel met het internet verbonden, dan kan deze in de uitgang van de myndr-wifi gestoken worden.

Ja, je kan de knop overal in huis ophangen. De knop staat namelijk niet in direct contact met de wifi, dus hoeft niet in de buurt van de wifi te hangen.

Wij geloven er sterk in dat alleen door in gesprek te gaan en het samen te doen dat er echte verandering kan komen in ons gebruik van het internet. Een knop aan de muur op een centrale plek is voor iedereen direct zichtbaar en faciliteert daardoor het gesprek over het internet gebruik. Ook denken wij dat het makkelijker wordt voor iedereen om zijn gedrag aan te passen als de stand van het internet transparant is en voor iedereen zichtbaar binnen het huishouden.

Myndr is nadrukkelijk niet bedoeld als ouderlijk toezicht om zonder uitleg of overleg het internet van de kinderen zomaar uit te zetten op zijn smartphone.

Als je myndr installeert maken wij een nieuw, gefilterd en veilig wifi-netwerk aan. Dit is op dit moment de enige manier om betrouwbaar het internet te filteren. Omdat het een nieuw netwerk is, zal het geen problemen veroorzaken met allerlei randapparatuur dat je op je oude, bestaande netwerk houdt aangesloten.

Om op een zo effectief mogelijke manier te filteren is een apart Wifi netwerk nodig. Het is technisch mogelijk om het Wifi netwerk dat al in jouw huis aanwezig is te filteren maar alleen met de nodige kunstgrepen. Om effectieve en betrouwbare filtering te garanderen hebben wij daarom de mynder wifi ontwikkeld.

Myndr hoeft niet geregistreerd te worden. 

Je kan in het bestelproces wel aangeven dat we je gegevens mogen gebruiken voor interne analyse. In ruil daarvoor ontvang je gratis nieuwe batterijen voor de switch als ze leeg zijn.   

Myndr werkt het effectiefst als er geen alternatief ongefilterd WiFi netwerk aanwezig is. Daarnaast willen we het niet onnodig lastig maken om met myndr te verbinden. We raden het alleen af om je reguliere wifi uit te schakelen als je huishoudelijke apparaten bezit, of andere slimme apparaten, die met het internet verbonden zijn. Deze apparaten kunnen soms minder goed functioneren als ze op gefilterd internet zijn aangesloten. 

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.