Abonneren
Word lid

Stap 3 Oude behouden

We gaan je nieuwe myndr-netwerk zo instellen, dat het precies dezelfde naam en wachtwoord heeft als het netwerk dat je al in huis hebt. Op die manier herkennen je apparaten je netwerknaam en wachtwoord, en dus schakelen ze moeiteloos over naar het myndr-netwerk. Dit geldt ook voor je wifi-versterkers*. Het is wel nodig om je oude netwerk uit te schakelen. 

Stap 1: Verbind de myndr-wifi door middel van de netwerkkabel aan je bestaande router. De kabel moet in de onderste poort, bij de wereldbol. <tekening>

Stap 2: Verbind het ene uiteinde van de USB-kabel met de stekker, het andere uiteinde met de router. Stop de stekker in het stopcontact. <tekening>

Stap 3: Plaats de batterijen in je myndr-switch (de druppelvormige knop) en hang hem op een handige en duidelijk zichtbare plek in een ruimte waar iedereen komt. Je kunt de switch ophangen met dubbelzijdig tape of met de schroeven.  <tekening>

Stap 4: Schrijf je huidige wifi-naam en het wachtwoord op. 

Stap 5: Nu moet je oude netwerk uitgezet worden, zodat deze niet meer herkend wordt.

<wizard hier>

Stap 6: Om het myndr-netwerk aan te passen en de gegevens zo te veranderen dat deze gelijk zijn aan je oude netwerk, verbind je je computer of laptop met de myndr-wifi: 

Ga naar https://dashboard.myndr.net/. Voer op de login-pagina die verschijnt de verificatiecode in van je filter. Deze staat onderop de filter bij “Code”. Het is een getal van 6 cijfers. Nadat je bent ingelogd kom je op de statuspagina.

Klik op de tab “wifi”. Nu verschijnt een instellingspagina voor je wifi. Vul bij “SSID (wifi-naam)” de netwerknaam in van je oude wifi-netwerk en bij “wachtwoord” het wachtwoord van je oude netwerk.

Je ziet dat er 2 setjes van deze invulvelden zijn. Eén voor 5GHz en één voor 2.4GHz. Je myndr-filter ondersteunt beide snelheden. Vul bij beide setjes dezelfde gegevens in van je oude netwerk.

Klik op “Opslaan” om de wijziging door te voeren. De router zal nu opnieuw opstarten. Als het goed is verbinden je apparaten zich automatisch met het nieuwe netwerk.

*Maak je in huis gebruik van wifi-versterkers?
Normaal gesproken versterken deze nu automatisch het nieuwe myndr-netwerk. Het kan voorkomen dat de versterkers dit niet automatisch doen, en dat je ze opnieuw moet koppelen. Lees meer.

Heb je vragen?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst.
Bellen kan op 085 - 130 38 14.