Abonneren
Word lid

Hoe verschilt myndr van disney circle?

Er zijn veel tools op de markt om je internet situatie thuis te regelen of veiliger te maken. Myndr wordt daarin nogal eens vergeleken met Disney Circle. Maar waarin verschilt myndr van Disney Circle? Waarom vinden wij dat je voor myndr moet kiezen? We hebben de belangrijkste redenen even op een rijtje gezet.

Leren omgaan met of parental control?

Wij zijn er van overtuigd dat je als ouder het voorbeeld moet geven, en niet als dictator boven je gezin staat. Als jij tijdens het eten wél op je mobiel mag, maar je kinderen niet, hoe leg je dat uit?

Duidelijkheid voor iedereen

We pleiten er voor om de knop duidelijk zichtbaar op te hangen, zodat iedereen weet in welke stand het internet staat. Zo wordt door middel van de knop je internetgebruik een gespreksonderwerp.

Safesearch

Je kan zelf bepalen in welke stand er via de kindvriendelijke modus gezocht wordt in zoekmachines. Door deze stand zullen er dus geen zoekresultaten tevoorschijn komen die niet geschikt zijn voor kinderen.

Myndr houdt geen gegevens bij van je internetgebruik. Disney Circle houdt al je internetverkeer bij, alle websites die je bezoek en alle apps die je gebruikt.

De installatie van myndr is erg eenboudig. Bij Disney is de installatie uitgebreid. Je moet eerst zeker weten dat je de juiste apparaten selecteert. Dan moet je per apparaat een profiel aangemaakt worden, en dan de standen per profiel, en dan nog de tijden per profiel.

Met myndr heb je geen app nodig. Je stelt het internet eenvoudig in door middel van de knop aan de muur. Wij vinden het raar dat je je smartphonegedrag in de hand probeert te houden door een app op je smartphone.

Disney Circle 'hackt' las het ware je bestaande netwerk. Het neemt je bestaande wifi-netwerjk over en houdt al je apparaten voor de gek. Deze man-in-the-middel-aanval is wat ons betreft niet een duurzame en blijvende oplossing aangezien routerbouwers dit natuurlijk willen voorkomen.

Wij zijn er van overtuigd dat je als ouder het voorbeeld moet geven, en niet als dictator boven je gezin staat. Als jij tijdens het eten wél op je mobiel mag, maar je kinderen niet, hoe leg je dat uit?

Myndr werkt onafhankelijk van je router. Disney Circle heeft bijvoorbeeld problemen met de Experiabox van KPN. Daar moet je een aparte router voor aanschaffen.

Alle apparaten die je met myndr-wifi verbindt, worden gefilterd. Geen ingewikkelde, tijdrovende installatie per apparaat.

Myndr zorgt ervoor dat vanaf stand vier Google & Bing automatisch in de Safe Search-modus zoeken. Dus geen zoekresultaten die niet geschikt zijn voor kinderen.

Myndr werkt over je hele netwerk en is niet per toestel in te richten.