Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Blokkeer Youtube, socials & gamesites.
In een handomdraai.

Met Myndr voor School filter je internet zoals jij het wilt. De leerkracht bepaalt in een handomdraai waar de leerlingen online bij kunnen.

Vrijblijvende proefperiode
De Myndr-Switch

De eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben. Myndr voor School bestaat uit een switch, een filter en een dashboard.

De Myndr-switch

De fysieke knop-aan-de-muur voor in de klas

De Myndr-switch is een fysieke knop die in je klas aan de muur hangt. Hiermee regel je hoeveel van internet er op de laptops van de leerlingen beschikbaar is. De switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer internet.

Lees meer

Filter

Websites snel geblokkeerd of weer beschikbaar

De filter is een extensie die in de browser van de leerlingen functioneert. Zodra je de stand van de Switch verandert, reageert de filter en blokkeert binnen 10 seconden websites of maakt ze juist weer toegankelijk.

Lees meer

Dashboard

Inzicht in wat er precies gebeurt in je klas

Bij Myndr voor School hoort een overzichtelijk dashboard waarin je de inhoud van de standen kunt wijzigen, handige informatie vindt over het gebruik van de switch en inzicht krijgt in wat er in je klas geblokkeerd wordt.

Lees meer

Werking in het kort

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Zo werkt Myndr voor school