Waarom we onze prijzen veranderen

Updates

Door Maarten Wolzak — 1 juli 2020

Zo ongeveer-bijna-precies een jaar na onze lancering veranderen we de prijs van myndr en gaan we over op een abonnementsstructuur.

De nieuwe prijs voor myndr is per 1 juli 2020:

€ 9,00 per maand

We doen dit om een paar redenen:

  • We vinden dat iedereen de baas moet kunnen zijn over de eigen aandacht.
    Vanuit die gedachte zijn we, vanaf dag 1, óók bezig met hoe we een zo laag mogelijke instap kunnen maken. Natuurlijk is de prijs daarbij van belang. En een maandelijks laag bedrag is gewoon voor meer mensen bereikbaar dan een eenmalig “hoog” bedrag.

  • Uit onderzoek, dat we samen met T-Mobile hebben gedaan, blijkt dat de meeste mensen voorkeur hebben voor een abonnementsstructuur.

  • We leveren een hardware product voor op het netwerk. Dat betekent dat er, hoe dan ook, beveiligingsissues zullen zijn. We hebben het in ons bedrijf ingebouwd dat er snel updates kunnen komen. Met een abonnementsstructuur is daarvoor meer aandacht dan als we voornamelijk met verkoop bezig moeten zijn.

We introduceren naast het reguliere jaarabonnement bovendien een proefabonnement. Daarmee kun je drie maanden lang uitproberen of myndr bij jullie past. Ben je tevreden? Dan blijf je!

Het doorlopende abonnement loopt voor minimaal een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen met een maand opzegtermijn.

Als je vooruit betaalt help je ons om sneller te groeien. In ruil daarvoor krijg je een maand gratis en betaal je dus € 99,00 per jaar.

Je betaalt bij aangaan van het doorlopende abonnement éénmalig € 10 inschrijfkosten.

Je kunt myndr ook eerst uitproberen met een proefabonnement. Dan betaal je éénmalig € 39,00 voor 3 maanden myndr.

Je kunt vanaf nu direct lid worden.

Als je myndr al eerder hebt gekocht verandert er niets voor je. Je blijft gewoon automatische updates ontvangen. Jullie myndr blijft gewoon werken.

Door Maarten van Myndr