Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Waarom we onze prijzen veranderen

Updates

Door Maarten Wolzak

Zo ongeveer-bijna-precies een jaar na onze lancering veranderen we de prijs van myndr en gaan we over op een abonnementsstructuur.

De nieuwe prijs voor myndr is per 1 juli 2020:

€ 9,00 per maand

We doen dit om een paar redenen:

  • We vinden dat iedereen de baas moet kunnen zijn over de eigen aandacht.
    Vanuit die gedachte zijn we, vanaf dag 1, óók bezig met hoe we een zo laag mogelijke instap kunnen maken. Natuurlijk is de prijs daarbij van belang. En een maandelijks laag bedrag is gewoon voor meer mensen bereikbaar dan een eenmalig “hoog” bedrag.

  • Uit onderzoek, dat we samen met T-Mobile hebben gedaan, blijkt dat de meeste mensen voorkeur hebben voor een abonnementsstructuur.

  • We leveren een hardware product voor op het netwerk. Dat betekent dat er, hoe dan ook, beveiligingsissues zullen zijn. We hebben het in ons bedrijf ingebouwd dat er snel updates kunnen komen. Met een abonnementsstructuur is daarvoor meer aandacht dan als we voornamelijk met verkoop bezig moeten zijn.

We introduceren naast het reguliere jaarabonnement bovendien een proefabonnement. Daarmee kun je drie maanden lang uitproberen of myndr bij jullie past. Ben je tevreden? Dan blijf je!

Het doorlopende abonnement loopt voor minimaal een jaar. Daarna kun je op elk moment opzeggen met een maand opzegtermijn.

Als je vooruit betaalt help je ons om sneller te groeien. In ruil daarvoor krijg je een maand gratis en betaal je dus € 99,00 per jaar.

Je betaalt bij aangaan van het doorlopende abonnement éénmalig € 10 inschrijfkosten.

Je kunt myndr ook eerst uitproberen met een proefabonnement. Dan betaal je éénmalig € 39,00 voor 3 maanden myndr.

Je kunt vanaf nu direct lid worden.

Als je myndr al eerder hebt gekocht verandert er niets voor je. Je blijft gewoon automatische updates ontvangen. Jullie myndr blijft gewoon werken.

Door Maarten van Myndr

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Gratis proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
x

Myndr vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen!

Meer informatie