Growth Hacker (Digital Marketeer) Primair Onderwijs 40u p/w

Myndr B.V. is een jonge onderneming voortgekomen uit de ontwikkeling van een innovatief product, de Myndr, dat op eenvoudige wijze met behulp van een aan de muur bevestigde draaiknop, vergelijkbaar met een thermostaatknop, de toegang tot internet kan reguleren.

De behoefte om de toegang tot internet te reguleren bestaat niet alleen bij ouders ter bescherming van hun kinderen, maar in talloze situaties, zoals in het onderwijs. In de huidige fase van ontwikkeling van de onderneming ligt de focus op het primair onderwijs. Verkoop aan het primair onderwijs geschiedt middels de groothandel.

Het team dat bij Myndr vol enthousiasme werkt aan het commerciële succes van de Myndr bestaat op dit moment uit een Directeur, een Operations Manager, een Marketing & Communicatie Adviseur en een Programmeur.

Al spoedig na de lancering van de onderneming is gekozen voor vestiging in het centrum van de historische Hanzestad Zutphen, op ruim een uur van Amsterdam zowel per OV als per auto. Pal aan de IJssel en midden in het groene Gelderland is deze regio inmiddels door veel Randstedelingen ontdekt als ideale werk-/leefomgeving.

Om de verkoop aan het primair onderwijs een krachtige impuls te geven wordt gezocht naar een Growth Hacker.

De functie van onze Growth Hacker

De Growth Hacker gaat vanuit het kantoor in Zutphen de markt van het Primair Onderwijs een impuls geven door gebruik te maken van de moderne tools van webbased marketing en sales. Kernwoorden hierbij zijn funelling, growth hacking, digital marketing, data based marketing. Je bent vertrouwd met termen als algoritme, customer journey, sales middels datagedreven experimenten, etc.

Zij of hij zal zich zo snel mogelijk inwerken door het product goed te leren kennen om daarna middels gerichte en slimme benadering van de doelgroep, optimaal gebruik makend van de mogelijkheden van het internet, de markt van het primair onderwijs, waar de Myndr reeds meerdere benchmark klanten heeft ontwikkeld, te exploiteren. Daarbij kan voortgebouwd worden op alle in-house opgebouwde kennis van het product en van deze specifieke markt.

Je maakt deel uit van een zeer enthousiast en gedreven team dat de overtuiging heeft met de Myndr een potentieel massaproduct in handen te hebben, dat het gebruik van en de toegang tot het internet een stuk veiliger kan maken.

Het profiel van onze Growth Hacker

De ideale kandidaat heeft minimaal een HBO-opleiding, bij voorkeur marketing gericht (Commerciële Economie, Bedrijfskunde met accent op marketing e.d.) aangevuld met ict als keuzevakken, of omgekeerd. Kandidaten die eerder bij startups aan data-driven Growth-Hacking werkten hebben een pré. In ieder geval ben je een pro in digitale marketing en sales, zijn marketing funnels en sales funnels gesneden koek, houd je je MQL’s en SQL’s strikt gescheiden, en ben je virtuoos met online Sales- en Marketingtools.

Vloeiende beheersing van het Nederlands als voertaal is een vereiste evenals een goede beheersing van het Engels.

Wat bieden wij onze Growth Hacker

Voor deze uitdagende functie wordt een goed salaris, laptop en mobiele telefoon geboden evenals een bonusregeling en door de werkgever vergoede uitgebreide lunch op kantoor. Een eigen werkplekbudget maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden evenals een opleidings-budget. Vanzelfsprekend worden de wettelijke vakantiedagen gerespecteerd.

Voor de juiste kandidaat bestaan door de verwachte groei van de onderneming goede doorgroeimogelijkheden.

Durf jij deze uitdaging aan?

Neem dan snel contact op.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.700,00 – €5.000,00 per maand

Werkschema:

  • ma-vr

Opleiding:

  • HBO (Vereist)

Ervaring:

  • Digitale marketing: 2 jaar

Taal:

  • Nederlands (Vereist)
  • Engels (Gewenst)

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.