Logo - home

Hoe werkt myndr

Een thermostaatknop voor je internet

Internet vraagt continu om aandacht. Meldingen van nieuwe mail, whatsappjes, foto's op Instagram en ga zo maar door. Ook op momenten dat het niet goed uitkomt, bijvoorbeeld als je lekker ongestoord samen een film wilt kijken, als je je moet concentreren, of als de kinderen fijn spelen of hun huiswerk maken.

Om het internet in je huis en op je mobiel eenvoudig te kunnen bedienen hebbtn we myndr ontwikkeld, een soort thermostaatknop voor je internet. Hiermee bepaal jij zelf wat wel of niet bij jullie binnenkomt via internet.

Myndr bestaat uit twee onderdelen. De myndr-switch en de myndr-wifi. Door de myndr switch te draaien, geef je aan wat van het internet bij jullie wel of juist niet welkom is. Zo maak je in een handomdraai je “deurbeleid” bekend zodat digitale producten en diensten zich beter kunnen gaan houden aan jouw voorkeuren. Niet alles altijd maximaal aan, maar alleen dát aan, wat je op dat moment nodig hebt.

Daarnaast is er de myndr-wifi. Een filter dat je met een kabeltje op de router aansluit, treedt vervolgens op als persoonlijk portier, en zorgt ervoor dat de zaken die op dat moment even niet welkom zijn, ook echt niet binnenkomen. Zo hebben alle apparaten die je op de myndr wifi aansluit alleen dát internet wat je zelf OK vindt.

Privacy

Alles blijft 100% privé

Het filteren gebeurt overigens volledig binnen jullie eigen huis en achter de router van jullie internetprovider, zonder dat er een log wordt bijgehouden, en zonder dat er meegekeken kan worden naar wat er wel of juist niet gefilterd wordt. Al jullie internetverkeer blijft dus 100% privé.

Het enige dat buiten jullie huis wel gezien kan worden is jullie digitale deurbeleid, dus wat wel of niet welkom is. Vergelijk het met een digitale, dynamische JA/NEE sticker.

Deze informatie is niet te herleiden tot een persoon of gezin. Deze informatie wordt ook nooit aan derden verkocht, of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Nee

Géén

Notificaties

Social media

Video

Ja

Wél

Bellen

E-mail

Audio

Bestel je myndr