Logo - home

Je persoonlijk portier

Hoe werkt myndr

Door de druppelvormige myndr switch te draaien, geef je aan welke internetservices bij jullie wel of juist niet welkom zijn. Zo maak je in een handomdraai je digitale “deurbeleid” bekend.

De myndr filter die je met een kabeltje op de router aansluit, treedt vervolgens op als persoonlijk portier, en zorgt ervoor dat de zaken die op dat moment even niet welkom zijn, ook echt niet binnenkomen.

Zo hebben alle apparaten die je op je nieuwe myndr wifi aansluit alleen toegang tot diensten en digitale producten waar jij op zit te wachten. Vergelijk het met een digitale, dynamische JA/NEE sticker.

Nee

Géén

Notificaties

Social media

Video

Ja

Wél

Bellen

E-mail

Audio

De vijf standen

Myndr kent 5 standen. De standen werken als dakpannen: iedere stand blokkeert dus steeds iets meer dan de vorige stand.

1
2
3
4
5
 • Stand 1

  Even niet online

  Alles uit behalve je telefoon

  Samen eten betekent ook de dag bespreken. Even aandacht voor elkaar, zonder gestoord te worden door prikkels van buiten. In de avond ontspan je, in de nacht slaap je, om de volgende dag er weer tegenaan te kunnen. Een telefoon in de slaapkamer is funest voor de rust. Zeker bij pubers.

 • Stand 2

  Werken zonder afleiding

  Alleen toegang tot wat je nodig hebt

  Huiswerk en internet gaan lastig samen, het kan dan bijzonder afleidend werken. Met de knop op stand 2, kunnen je kinderen beter studeren en eerder klaar zijn. Lekker thuis werken met rustige achtergrond muziek en verder geen afleiding.

 • Stand 3

  Ongestoord ontspannen

  Doen waar je zin in hebt, zonder afleiding

  Hoe lekker is het om je te verliezen in een film of game? Alleen, of samen met het gezin. Zet de knop op stand 3 en geniet, terwijl notificaties op afstand gehouden worden tot je de knop weer draait.

 • Stand 4

  Veilig en vrij

  In contact met vrienden

  Veel communicatie met vrienden of familie gaat tegenwoordig via Instagram, WhatsApp of Facebook. Zet de knop op 4 en app een eind weg zoals je gewend bent. Maar sites met inhoud voor volwassenen, malware, of phishing worden zoveel mogelijk geblokkeerd.

 • Stand 5

  Alles aan

  Internet zoals je het gewend bent

  Met de knop in deze stand is het internet even snel, even toegankelijk (en even afleidend ;-) als jullie gewend zijn. Dit is voor veel gezinnen de “terugkomstand”, wanneer het internet weer even als vanouds dient te zijn.

 • Uit
  Aan
 • Malware
 • 18+
 • Social Media
 • Gaming
 • Streaming video
 • Streaming audio
 • E-mail
 • Telefoon

Privacy

Wij nemen jouw privacy serieus. Privacy waarborgen is het makkelijkst als er zo min mogelijk informatie wordt verzameld. Daarom hebben wij myndr zo gemaakt dat alleen de stand van de myndr switch voor ons inzichtelijk is. We hebben ervoor gezorgd dat deze informatie niet te herleiden is tot een persoon of locatie, omdat dit niet nodig is.

Extra services en diensten

Om gebruik te maken van extra diensten die wij aanbieden hebben wij soms wel je naam en adresgegevens nodig. Bij het aanmelden hiervoor vertellen we je precies wat we verzamelen en hoe we hiermee omgaan. Je kan myndr gebruiken zonder je aan te melden. Hoe dan ook mogen we jouw informatie nergens anders voor gebruiken en zeker niet doorverkopen voor commerciële doeleinden.

100% privé

Een andere voorzorgsmaatregel die wij hebben getroffen om je privacy te beschermen is dat het filteren volledig binnen jullie eigen huis gebeurt en achter (of na) de router van jullie internetprovider, zonder dat er iets wordt bijgehouden. En meekijken kan al helemaal niet. Myndr vormt daardoor geen privacy risico en al jullie internetverkeer blijft 100% privé.