Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Jaap Bruijstens

Ik probeer de missie van Myndr bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken en vervolgens ervoor te zorgen dat de Myndr-Switch hen helpt hun aandacht vast te houden. Myndr maakt maatschappelijke impact en ik hou ervan om daaraan mee te werken. Ik heb het nodig om met collega’s te sparren over dingen en samen aan projecten te werken. Teamwork makes the dream work!

Ik ben helemaal pro-technologie, maar door de opkomst van social media-algoritmes en onbeperkte internetmogelijkheden is onze aandachtsspanne alleen maar korter geworden. Dat kán gewoon niet goed voor je zijn, ondanks dat we er massaal aan zitten. We hebben immers nooit écht geleerd om een gezonde relatie aan te gaan met het internet. 

Als marketeer voor meerdere concepten ben ik eigenlijk non stop met internet en social media bezig. Dan pak ik de telefoon er vaak bij om meldingen te checken, resultaten te monitoren, etcetera. Ook in mijn vrije tijd is het lastig om de telefoon er niet bij te pakken. Er is eigenlijk altijd wel wat. Daar hoop ik wat meer structuur in te vinden. 

Als ik tot rust wil komen dan doe ik een muziekje in en ga dan vaak een stuk wandelen door de Nijmeegse binnenstad of erbuiten in het groen. Ik ga ook heel goed op een paar plaatjes draaien op m’n draaitafels thuis!

Jaap Bruijstens Marketing vanaf medio 2022