Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Maarten Wolzak

In 2017 heb ik, samen met Paul, Myndr opgericht. Ik zie namelijk welke invloed digitale technologie heeft op mensen; het verandert ze en vaak niet op een positieve manier. Ik wil ervoor vechten dat we straks nog in een menselijke wereld leven waar dromen en ambities waargemaakt kunnen worden zonder dat we opgeslokt worden door afleiding.

Ik ben gek op technologie en vind het echt fantastisch om technologie toe te passen en mijn ideaal na te streven. Myndr combineert dat. Als baas probeer ik het doel van Myndr bij iedereen helder te krijgen en dan ruimte te geven aan collega’s zodat zij zoveel mogelijk hun eigen ideeën daarin kunnen volgen. Ik word enthousiast van mensen die volledig gaan voor het veranderen van de wereld op een positieve manier. 

Internet moet volgens mij gereedschap zijn en een bron van informatie en entertainment op het moment dat jij dat wilt. Dus op mijn eigen computer staan alle communicatie-notificaties en badges uit. Ik haal mail op als ik dat wil. Als mobiele apps te veel notificaties tonen gaan ze ook uit. Ik gebruik verschillende zoekmachines om ervoor te zorgen dat google mij niet te erg profiled. En ik zet regelmatig mijn mobiel uit, of laat ‘m thuis als dat kan. Tot rust komen doe ik door tijd voor mijn gezin te nemen en dan kijken we graag een film, of ik knutsel met mijn jongens aan mechanische apparaten.

Voor mezelf ga ik graag wandelen of hardlopen of lees ik science fiction, biografieën van bijzondere mensen en informatieve boeken over techniek en filosofie. Of ik kijk thrillers, fantasy, science fiction en documentaires. #IFLS

Maarten Wolzak Baas sinds 2017