Schaf Myndr aan met je NPO budget! Lees meer

Paul Huizinga

Ik begon bij Myndr als vormgever en webdesigner. Naarmate Myndr zich ontwikkelde kwamen daar allerlei werkzaamheden bij die je maar kan verwachten bij een start-up die hardware gaat maken; van het uitdenken van de verpakking tot het beoordelen van het werk van een engineer en van het overleg met app-bouwers in het Verre Oosten tot het inpakken van de bestellingen. Wat ik ontzettend leuk vind is het afwisselende, de uitdaging van nieuwe dingen leren, uitgedaagd worden om buiten je comfort-zone te werken. 

Ik denk dat iedereen wel eens het gevoel heeft dat de balans zoek is tussen online en offline. De kans om, met een heel gaaf product, de balans weer terug te brengen, iets te maken waar men iets aan heeft, dat maakt het meer dan de moeite waard om voor Myndr te werken.

Voor mij is internet overdag, tijdens het werk, natuurlijk binnen handbereik, wat ook wel voor afleiding kan zorgen. ’s Avonds en in het weekend ben ik volgens mij erg bewust bezig met het online-zijn, zo gaan bij ons aan het eind van de dag alle mobieltjes in een la. De balans verschuift wel eens, maar dat moet ook kunnen. 

Als ik werk vind ik het fijn om collega’s om me heen te hebben, want dan heb je het gevoel dat je samen ergens aan werkt. Die korte lijntjes die je dan hebt en de sfeer op kantoor heb ik nodig. Werk ik niet dan ben ik graag even helemaal los van het werk. Mijn vriendin heeft een webshop in duurzame kleding, daar help ik haar veel mee. En daarnaast ga ik graag lekker naar het bos, of een stuk fietsen, klussen… of thuis wat ‘rondscharrelen’.

Paul Huizinga Operations manager vanaf het prille begin