Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Prijswijziging en aanpassing bedrijfsmodel

De afgelopen 4 jaar hebben wij hard gewerkt aan de Myndr-switch. Omdat er nog veel in ontwikkeling was, hebben we al die tijd de prijzen van ons product laag gehouden. Inmiddels is Myndr uitgegroeid tot een solide systeem met een compleet aanbod aan functies.

Mede door enthousiaste ideeën van gebruikers hebben we de Myndr-switch verder ontwikkeld. Zo is het inmiddels mogelijk om zelf de standen aan te passen, inzicht in het internetgebruik van de klas te krijgen, websites aan de black- en whitelisting toe te voegen en ook online de switch te bedienen.

Daarnaast hebben we veel gedaan om de betrouwbaarheid van de switch te optimaliseren. Het is gelukt de uptime van 89% naar 99% te brengen en het aantal storingen met meer dan 65% te verminderen.

Een volgende stap is het aanbieden van Myndr op maat. Niet elke school is immers hetzelfde en daarom gaan we binnenkort over op een nieuw systeem abonnementen. Zo kunnen we elke school een passend pakket aanbieden. We adviseren je uiteraard graag wat voor jouw school de beste optie is.


 • Wat verandert er voor jou?

  Per 1 juli gaat de prijswijziging in voor nieuwe klanten. Voor jou als pionier van de Myndr-switch, bieden wij een kortingsprogramma. Want mede door jouw vertrouwen in ons kunnen we ons product naar een next level brengen.

  Voor deze speciale overgangsperiode geldt dat het huidige jaarcontract blijft doorlopen voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar met de daarbij behorende prijzen.

 • Waar kan ik straks uit kiezen?

  Per 1 juli gaat de prijswijziging in voor nieuwe klanten. Voor onze pioniers bieden wij een kortingsprogramma.

  Voor deze speciale overgangsperiode geldt dat het huidige jaarcontract blijft doorlopen voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar.

  Voor scholen die ná 1 juli bestellen gelden de volgende prijzen, per switch:

  Looptijd 5 jaar (15% korting) 3 jaar (5% korting) 1 jaar
  Essential, per jaar € 186,00 € 208,00 € 219,00
  Basic, per jaar € 210,00 € 236,00 € 249,00
  Complete, per jaar € 295,00 € 330,00 € 349,00

  Wil je de verschillen tussen de pakketten alvast bekijken, download dan het overzicht.

 • Per wanneer wijzigt de prijs?

  Per 1 juli gaat de prijswijziging in voor nieuwe klanten. Voor onze vroege klanten, de pioniers, bieden wij een kortingsprogramma. Voor deze speciale overgangsperiode geldt: het huidige jaarcontract blijft doorlopen voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket, voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar.

 • Wat gebeurt er als ik overstap?

  Als je overstapt, gaat je nieuwe abonnement in zodra de huidige periode afgelopen is. De switch, die heb je aangeschaft, deze is en blijft van jou. In pakket Basic en Complete kun je gebruik blijven maken van de switch. In pakket Essential zal de switch niet meer functioneren. Kies je dus ná het overgangsjaar voor Basis of Complete, dan verandert er helemaal niets.

 • Wat zijn de nieuwe prijzen?

  Per 1 juli gaat de prijswijziging in voor nieuwe klanten. Voor onze huidige klanten, de pioniers, bieden wij een kortingsprogramma.

  Voor deze speciale overgangsperiode geldt: het huidige jaarcontract blijft doorlopen voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket, voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar.

  Voor scholen die ná 1 juli bestellen gelden de volgende prijzen:

  Looptijd 5 jaar (15% korting) 3 jaar (5% korting) 1 jaar
  Essential, per jaar € 186,00 € 208,00 € 219,00
  Basic, per jaar € 210,00 € 236,00 € 249,00
  Complete, per jaar € 295,00 € 330,00 € 349,00

  Wil je de verschillen tussen de pakketten alvast bekijken, download dan het overzicht.

 • Kan ik nu nog bijbestellen?

  Ja, dat kan zeker! Voor alle Myndr-switches die voor 1 juli worden aangeschaft, geldt de overgangsperiode. Dat betekent dat je een jaarcontract aangaat voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket, voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar.

  Je geniet dus nog 2 jaar van een ruime korting op de nieuwe prijzen!

 • Tot wanneer kan ik nog bijbestellen?

  Voor alle Myndr-switches die voor 1 juli worden aangeschaft, geldt de overgangsperiode. Dat betekent dat het jaarcontract blijft doorlopen voor de huidige prijs. Na de afloopdatum van het jaarabonnement stap je over naar het Premium-pakket, voor € 99,00 in het eerste jaar. Na dat jaar wordt een keuze gemaakt uit de pakketten voor 1, 3 of 5 jaar.

Meer informatie

Heeft u vragen over de aanstaande prijs- en modelwijzigingen? Neeem gerust contact met ons op!