Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Ga een dagje offline met Dagje Uit!

Doe ook mee! Een dag zonder mobieltjes, laptops, tablets en digibord?!
Vraag dan het werkboek aan via onderstaand formulier

Werkboek aanvragen

Dit hebben we nodig om je rondom Dagje Uit op de hoogte te houden.
Het werkboek is bedoeld voor de leerkracht, de opdrachten zijn als PDF te downloaden (de link hiervoor ontvang je in de bevestigingsmail).

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Werkboek Dagje Uit!

We zijn steeds vaker online en dat biedt oneindig veel mogelijkheden, maar daardoor lijkt de balans soms zoek. Bij veel dingen hebben we in de gaten dat we balans moeten houden, bijvoorbeeld bij de balans tussen gezond eten en af en toe een taartje. Voor actief bezig zijn en uitrusten. Maar voor offline en online? Een stuk minder!

Met name in het basisonderwijs heeft de afgelopen jaren een grote digitalisering plaatsgevonden.

Veel vakken hebben online vorm gekregen, zoals taal en rekenen. Dat heeft natuurlijk verschillende voordelen. Maar van de negatieve gevolgen van (onbeschermd) online werken zijn we ons vaak amper bewust. Toch zijn die er wel. Zelf verschil ervaren? Ga een Dagje Uit met ons gratis werkboek! Vol diverse, actieve opdrachten die in plaats kunnen van de online methoden. Zodat al je lessen gewoon doorgaan, maar dan offline.

Vraag hieronder meteen het gratis werkboek aan en doe mee met het Nationaal Dagje Uit 2023. Samen naar een internetbewuste toekomst!

Nog meer gratis publicaties

Weet jij hoe je een gamende leerling eruit vist? Of hoe je makkelijk aan mediawijsheid werkt? Met deze handige tips kun je direct aan de slag! Makkelijk te downloaden en te delen.

Volg ons op social media!