Logo - home

Algemene informatie

Retourneren

Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht myndr desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je moet wel even direct na ontvangst je pakketje controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Als je ‘m toch retourneert, zorg dan dat de myndr in originele staat en in de originele verpakking¬† geretourneerd te worden.

Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen.

Hoe kun je retourneren?

Stap 1: Stuur een e-mail naar service@myndr.nl en geef aan dat je je knop wilt retourneren.
Stap 2: Retourneer je myndr volgens de aanwijzingen op de pakbon. Tip: Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Chat, bel of mail ons gerust bij vragen of als je advies wilt.
Vind je het prettiger om door ons gebeld te worden, mail dan je telefoonnummer naar support@myndr.com, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt ons bellen op 085 - 13 03 814.