Logo - home

Algemene informatie

Retourneren

Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht myndr desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Myndr dient in originele staat en in de originele verpakking  geretourneerd te worden.

Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen.

Hoe kun je retourneren?

Stap 1: Vul het retourformulier in. Daarin vragen we om een aantal gegevens. Wil je ons helpen door de reden van je retour aan te geven (niet verplicht)?
Stap 2: Retourneer je myndr volgens de aanwijzingen op de pakbon. Tip: Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Heb je hulp nodig bij een bepaald onderwerp wat niet in de veelgestelde vragen staat, neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan eenvoudig via de live-chat, telefoon of via een contactformulier.

Stel je vraag