Blokkeer in een hand-omdraai Youtube, socials & gamesites

Myndr is de meest flexibele internetfilter voor in de klas.
Als leerkracht bepaal jij waar de leerlingen online bij kunnen.

Lesgeven zonder afleiding

Met de Myndr-switch zorg je ervoor dat leerlingen zonder afleiding online aan het werk kunnen. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

Lage kosten

De Myndr-switch is dé internetfilter voor de prijsbewuste school. Door onze simpele oplossing kunnen de aanschaf- en abonnementskosten laag blijven

Eenvoudig

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en voor de bediening ervan is geen enkele IT-kennis nodig.

Maar hóe dan?

Onze switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is. Zo bepaal jij elk moment van de dag waar de leerlingen online bij kunnen.

De Myndr-switch is een fysieke knop die je aan de muur in de klas hangt. Hiermee maak je voor de leerlingen inzichtelijk waar ze op dat moment bij kunnen, omdat ze mee kunnen kijken en het zien als je iets verandert.

Als je de stand verandert, dan volgen de laptops deze nieuwe stand en binnen 10 seconden reageren ze door websites (weer) toe te staan of af te sluiten.

Veel leerkrachten vinden het prettig dat ze niet op een laptop instellingen hoeven te wijzigen. Daar sluit een fysieke knop goed bij aan.

Houd je er juist wel van om alles digitaal te doen? Dan past de Digi-Switch misschien meer bij jou. De Digi-Switch werkt hetzelfde als de Myndr-Switch, maar dan als extensie vanaf je eigen device.

Wat vinden onze klanten?

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor 'peace of mind', voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

quote Lees meer

Nu we met Myndr werken kunnen we het internet in de klas sturen. Dus het werkt. Sterker nog: de kinderen thuis liepen er zelfs tegenaan dat ik ‘m hem hier te dicht had staan.

Sander Gries
Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator
quote Lees meer

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8
quote Lees meer

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr in de klas!

Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Gratis proberen

Ervaar zelf hoe eenvoudig Myndr werkt

Probeer nu gratis
  • Kostenloos proberen
  • Geen verplichtingen
  • Niet tevreden? Geen probleem