Lees onze publicatie 'Digitalisering in het basisonderwijs' Download >

De simpelste internetfilter voor in de klas

Met Myndr voor School filter je internet zoals jij het wilt. De leerkracht bepaalt in een handomdraai waar de leerlingen online bij kunnen.

Vrijblijvende proefperiode
De Myndr-Switch

Les zonder afleiding

Met de Myndr-switch kunnen de leerlingen zonder afleiding online aan het werk. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

De standen persoonlijk in te richten

De vijf standen zijn flexibel aan te passen naar je eigen voorkeuren. Zo past de Myndr-switch helemaal bij jouw manier van lesgeven.

Relaxter werken

Jij hoeft je niet meer bezig te houden met checken waar je leerlingen online rondhangen of welke tabbladen er allemaal 'per ongeluk' openstaan. Zelfs niet als ze in een andere ruimte werken.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Eenvoudig te gebruiken én installeren

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en de bediening ervan kan zonder enige kennis van IT. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn nul veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Privacy gegarandeerd

Wat je niet verwerkt of opslaat kun je ook niet kwijtraken! Zelfs bij de best beveiligde bedrijven komen datalekken voor. Als wij gehackt worden of fouten maken dan kan dat niet gaan over gegevens van de leerlingen. Die komen namelijk niet bij ons terecht.

Werking in het kort

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Zo werkt Myndr voor school

Vrijblijvend proberen

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer jou dat het beste uitkomt.

Je gegevens

Vul je gegevens in.

  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf
  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
  • Video 4
  • Video 5