Wel wifi verbinding, geen internet

Als de myndr filter is opgestart terwijl deze geen internetverbinding had, kan het voorkomen dat je wel verbinding hebt maar geen internet. Ook als je vervolgens alsnog de internetverbinding van de myndr filter in orde hebt gemaakt. Bij Windows wordt dat duidelijk doordat er een geel driehoekje met een uitroepteken over het wifi icoontje staat. Bij OSX staat er een uitroepteken door wifi icoontje.

Als dat bij jou zo is, ga dan als volgt te werk:

Let op! Deze actie wist de gegevens van je myndr filter. Daarnaast kan het tot een half uur wachttijd duren voordat dit probleem is opgelost.

 1. Controleer de netwerkkabel tussen de myndr filter en de modemrouter van je provider. Haal beide kanten er even uit en steek ze er opnieuw zorgvuldig in. Zorg er daarbij voor dat je de onderste poort van de myndr filter gebruikt.
 2. Keer de myndr filter om. Op de onderkant zit een schuif-schakelaar en een drukknopje. Houdt, terwijl de myndr filter aan staat, het drukknopje ingedrukt. 
  Reset knopjeReset knopje
  Het bovenste lampje aan de voorkant gaat nu langzaam knipperen, na drie keer gaat het sneller knipperen, na tien keer gaat het op z’n snelst knipperen. Laat het drukknopje weer los als het op z’n snelst knippert. De drie lampjes gaan nu om en om, aan en uiten de myndr filter wordt volledig gereset.
 3. Als alledrie de lampjes weer branden (de onderste kan knipperen, dat is prima) maak je verbinding met de myndr filter.
 4. Ga naar http://meta.myndr.net. Waarschijnlijk is de myndr filter nu nog niet actief maar al wel online:
  Wel online maar nog niet actiefWel online maar nog niet actief
  Het kan tot een half uur duren voordat de myndr filter weer helemaal actief is.

  Als hetzelfde probleem blijft voorkomen kan er een kabelbreuk in de kabel tussen de modemrouter en de myndr filter zitten. Sluit de myndr filter met een andere netwerkkabel op de modemrouter uit en doorloop de stappen opnieuw.

Terug

Meer hulp nodig?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst. Bellen kan op 085 - 130 38 14.