Logo - home

Algemene informatie

Marketing en Communicatie medewerker

Bij myndr werken we elke dag hard om het internet een kleinere rol te geven in ons dagelijks leven. Om aandacht vrij te maken voor dingen die er echt toe doen. En daar hebben wij hulp bij nodig!

Vind jij het leuk om creatieve manieren te bedenken om de aandacht van de media te krijgen? Wil jij graag werken bij een bedrijf met een duidelijk maatschappelijk doel? Vind jij het een leuke uitdaging om een nieuwe community op te richten? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar iemand die onze boodschap actief naar buiten brengt via zowel social media, onze eigen website als via de media. Een eigen netwerk is een duidelijke pré. De boodschap die we naar buiten willen brengen en het doel dat wij daarmee willen bereiken hebben wij duidelijk voor ogen. Maar hoe we dit het beste kunnen doen nog niet. Daar ligt een mooie taak voor jou om hier actief vorm aan te geven. We verwachten daarom veel eigen initiatief, enthousiasme en betrokkenheid.

Naast het communiceren van onze boodschap, zijn wij druk met het bouwen van een onafhankelijk kenniscentrum. Dit kenniscentrum wordt een instituut waar mensen informatie en oplossingen kunnen vinden als ze worstelen met hun internetgebruik. We bieden achtergrond informatie over de problematische kanten van het internet en creëren een platform waar mensen elkáár kunnen helpen. Er ligt een leuke en belangrijke taak voor jou om te helpen dit kenniscentrum op te bouwen. Wij hebben veel kennis, door eigen ervaring en door onderzoek, maar deze kennis bestaat voornamelijk nog in onze hoofden. Al deze kennis moet op een aantrekkelijke manier op papier gezet worden, en daar ben jij de aangewezen persoon voor. Affiniteit met het onderwerp is daarom zeker een vereiste!

Om de slagingskans van ons product te vergroten en onze boodschap aan te laten slaan in de samenleving zijn wij veel bezig met pilot groepen die onze producten uitproberen. Enerzijds om te leren hoe mensen onze producten gebruiken, anderzijds om de achterliggende problematiek beter te begrijpen. Het belangrijkste is misschien wel dat we op deze manier in contact kunnen blijven met onze ‘achterban’. Het faciliteren van dit contact wordt ook jouw verantwoordelijkheid.

Zoals je ziet hebben wij een goed idee wat je allemaal gaat doen bij ons. Toch zullen veel dingen niet helemaal voor je uitgedacht zijn als je bij ons begint. Ons bedrijf staat nog in de kinderschoenen en de ontwikkelingen gaan snel. Daardoor kan elke dag er anders uit zien. Wij vinden dit zelf erg leuk maar jij moet dit ook leuk vinden. Daarom vragen wij een hoge mate van flexibiliteit, creativiteit en eigen initiatief.

Als deze werkzaamheden je aanspreken en je aantoonbare ervaring hebt of een studieachtergrond hebt die aansluit (HBO of hoger), je het leuk vindt om in een jong bedrijf te werken, je affiniteit hebt met media en internet en graag een maatschappelijk doel nastreeft, dan kun je direct solliciteren.

Voor de duidelijk al onze eisen en wensen nog even in een lijstje. Wij zijn op zoek naar een communicatie medewerker:

  • Afgestudeerd in de richting van marketing, communicatie of iets soortgelijks
  • Met aantoonbare ervaring op het gebied van marketing en communicatie.
  • Met een eigen netwerk in bijvoorbeeld pedagogiek en ouderschap, lifestyle, wellbeing en/of duurzaamheid.
  • Die creatief is en initiatief neemt en het niet eng vindt om zelf dingen uit te zoeken
  • Die graag iets doet aan de constante aandachtshonger van het internet.
  • Die goede social media en persberichten kan schrijven, maar ook meer formele teksten kan produceren
  • Die in het begin 24 uur kan werken met uitzicht op fulltime

En natuurlijk wat we bieden:

  • Flexibele werktijden als je dat wilt.
  • Marktconform salaris
  • Mogelijkheid om aandelen te verdienen

Wij ontvangen graag een motivatie en CV. Je mag je sollicitatie versturen naar info@myndr.nl t.a.v. Roben Kloosterman.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Chat, bel of mail ons gerust bij vragen of als je advies wilt.
Vind je het prettiger om door ons gebeld te worden, mail dan je telefoonnummer naar support@myndr.com, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt ons bellen op 085 - 13 03 814.