Doe met de hele school de Offline-dag!

Durf jij het aan? Een dag zonder mobieltjes, laptops, tablets en digibord?!

We zijn steeds vaker online en dat biedt oneindig veel mogelijkheden. Maar wat we onderweg niet moeten vergeten is dat we wel balans moeten houden. Dat geldt eigenlijk voor alles. Voor gezond eten en van een taartje genieten. Voor actief bezig zijn en uitrusten. Voor online en offline. Ook op school zou je af en toe een dagje moeten digi-balansen.

Nu kunnen we dat wel makkelijk zeggen, maar hoe vul je dat dan in: zo’n Offline-dag? Dat is nou net de uitdaging. De één zal het moeilijker vinden dan de ander. Maar we helpen je op weg met het gratis werkboek ‘Dagje uit’ met daarin een actief offline lesprogramma voor de verschillende bouwen van jullie school, gemaakt door Het Educatiebureau.

Mediamasters

Scoor punten voor MediaMasters

Gaat jouw klas in aanloop naar de landelijke MediaMasters-wedstrijd de Offline-dag doen? Dan kun je heel wat BITS verdienen.

Wat moet je doen?

Ga een hele dag offline met ons werkboek 'Dagje Uit' en maak tijdens jullie Offline-dag foto’s als bewijsmateriaal. Je kunt je bewijsmateriaal offline óf online inleveren.

Zodra we de inzending hebben beoordeeld, krijg je via MediaMasters je BITS toegekend. Een dag offline levert je veel punten op, dus maak er iets moois van!

Meer informatie
Mediamasters