Connectbox

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je Connectbox en ga naar http://192.168.178.1 Let op: zet hier geen www voor.
  2. Log in met het wachtwoord van je Connectbox. Deze vind je onderop de Connectbox.

Klik daarna op Doorgaan.
    Tip: Werkt het wachtwoord niet? Zet je wifi-modem dan terug naar fabrieksinstellingen met de reset-knop. Deze kan je indrukken met een pen of een paperclip. Als je modem weer is opgestart kun je het standaard wachtwoord gebruiken.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Klik in het menu op Draadloos.
  5. Schakel op deze pagina de WIFI van het modem uit door op Uitgeschakeld te klikken.
  6. Klik op Instellingen opslaan.