Experia Box V10

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar http://192.168.2.254 Let op: zet hier geen www voor.
  2. Log je voor het eerst in? Dan kun je zonder wachtwoord de instellingen wijzigen. Als je al vaker de instellingen hebt veranderd, gebruik dan het wachtwoord wat je hebt ingesteld.
  3. Klik bovenin op WiFi.
  4. Kies voor Uit onder het kopje WiFi aan/uit configuratie.
  5. Klik op Toepassen.

Let op: Is KPN je provider? KPN stuurt om de 2 à 3 dagen een update naar de router, hierdoor kan je WiFi automatisch weer ingeschakeld wordt. Lees meer op:
https://forum.kpn.com/internet-9/wifi-v10-schakelt-automatisch-steeds-aan-446312