Sitecom WLR-4004

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar  http://sitecom.router.
  2. Er opent zich een dialoogvenster met de melding dat er een verificatie vereist is. Voer in het dialoogvenster het volgende in:
    Gebruikersnaam: admin
    Wachtwoord: De WPA2-code.

De WPA2-code vindt u op de sticker onderop uw wifi-router en op de door uw provider meegeleverde brief. Mogelijk staat uw router op een wit voetje. Als u deze los klikt, staan de gegevens hieronder.

3. Klik in het bovenaan op 2.4 GHz WiFi.
  4. Klik daarna op Disable.
  5. Klik op Apply.