Technicolor TC 7210

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je Connectbox en ga naar http://192.168.178.1 Let op: zet hier geen www voor.
  2. Je wordt nu gevraagd om inloggegevens in te vullen.
    Log je voor het eerst in?
    Dan is je gebruikersnaam ziggo en het wachtwoord is draadloos. Klik hierna op Doorgaan.
    Heb je al eens eerder ingelogd?
    Dan is je gebruikersnaam ziggo en het wachtwoord heb je zelf gekozen. Ga hierna
    verder met stap 4.
    Tip: Werkt het wachtwoord niet? Zet je wifi-modem dan terug naar fabrieksinstellingen met de reset-knop. Deze kan je indrukken met een pen of een paperclip. Als je modem weer is opgestart kun je het standaard wachtwoord gebruiken.
  3. Dit modem is onlangs voorzien van een update. Is het de eerste keer dat je inlogt na de update? Dan wordt er gevraagd om een nieuw wachtwoord aan te maken om op de instellingen pagina te komen. Maak een nieuw wachtwoord aan en druk op Wijzig wachtwoord.
  4. Klik op Draadloos boven in het menu.
  5. Klik in het menu aan de linkerzijde op Radio.
  6. Schakel op deze pagina de WIFI uit door in het bovenste drop down menu voor uitgeschakeld te kiezen.
  7. Klik op toepassen.