Technicolor TG 799vac

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar http://10.0.0.138
  2. Vul de gebruikersnaam en wachtwoord in. Is dit de eerste keer dat je inlogt op je router, volg dan de aanwijzingen op het scherm (.
  3. Klik bovenin het scherm op “WiFi
  4. Klik bij het tabje “2.4Ghz“, onder het kopje “Wi-Fi Radio” het vinkje van enabled uit.
  5. Klik bij het tabje “5Ghz“, onder het kopje “Wi-Fi Radio” het vinkje van enabled uit.
  6. Klik onderaan de pagina op Apply