TP-Link Archer C1200

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar  http://192.168.0.1
  2. Vul de eerder door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Is dit de eerste keer dat je inlogt op je router, volg dan de aanwijzingen op het scherm.
  3. Klik bovenin het scherm op “basic” en vervolgens op Wireless
  4. Klik op “Wireless settings” en haal beide vinkjes weg voor Enable Wireless Radio
  5. Klik onderaan de pagina op Save