Wat betekenen de LED lampjes op de myndr filter?

De myndr filter heeft 3 LED lampjes. Meestal staan ze aan, soms knipperen ze, soms zijn ze uit. Wat betekenen die nou eigenlijk?

Van boven naar beneden staan de lampjes voor 3 verschillende eigenschappen van het apparaat:

1. Power – Staat het apparaat aan of uit
  2. Filter – Wat doet het apparaat qua filtering
  3. Wi-Fi – Hoe zit het met de draadloze verbinding

Hieronder lees je wat het betekent bij elk van de lampjes als ze uit zijn, aan staan of knipperen.

Power
UitHet apparaat staat uit
AanHet apparaat is in werking
KnippertHet apparaat is aan het opstarten
Filter
UitDe data die door het apparaat stroomt wordt niet gefilterd
AanDe data die door het apparaat stroomt wordt gefilterd.
Knippert langzaamNieuwe filterregels worden opgehaald en verwerkt.
Knippert een paar seconden snelDe switch is net gedraaid en de filering wordt aangepast
Knippert aanhoudend snelHet apparaat weet niet welke switch het moet volgen
Wi-Fi
UitDe Wi-Fi staat uit
AanDe Wi-Fi staat aan
Knippert (onregelmatig)De Wi-Fi staat aan, er is in ieder geval 1 apparaat verbonden en er is netwerkactiviteit via de Wi-Fi