ZTE Modem

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar  http://192.168.1.1
  2. Er opent zich een dialoogvenster met de melding dat er een verificatie vereist is. Voer in het dialoogvenster het volgende in:
    Gebruikersnaam: user
    Wachtwoord: user

Heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord van het modem een keer veranderd? Gebruik dan de aangepaste gegevens. Weet je de gebruikersnaam en het wachtwoord niet meer, voer dan een harde reset uit. Dit doe je door het knopje op de achterkant van het modem in te drukken. Als het modem weer is opgestart, kun je inloggen met de gegevens hierboven.

3. Klik op WLAN bovenaan de linkerkolom.
  4. Kies hier de optie om WiFi uit te schakelen
  5. Sla de instellingen op.