Zyxel

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar  http://192.168.1.1. Let op: zet hier geen www voor.
  2. Log je voor het eerst in? Vul dan bij Login ID ‘admin’ in en bij password ‘1234’.

Ben je je persoonlijke wachtwoord kwijt? Reset dan je modem. Druk de resetknop 30 seconden in met een paperclip of tandenstoker. Doe dit terwijl het modem aan staat. Laat de knop los als het lampje bij ‘power’ gaat knipperen. Als het LAN-lampje daarna binnen de 30 seconden begint te knipperen, zijn de fabrieksinstellingen hersteld. Het apparaat start vervolgens opnieuw op. Log vervolgens in met bovenstaande gegevens.
  3. Klik op het Network Settings icoontje onderaan de pagina.
  4. Klik op General weer onderaan de pagina.
  5. Klik op Disabled achter Wireless
  6. Sla de instellingen op.