Abonneren
Word lid

Wat is myndr’s Grondig Geprobeerd, Geld Terug Garantie?

We snappen heel goed dat het in huis halen van myndr een grote beslissing is. Misschien weet je nog niet helemaal zeker of het bij jullie past maar wil je het wel graag uitproberen. Of misschien ben je bang dat de kinderen zich vreselijk gaan verzetten maar in je hart vind je het wel nodig.

Dan is het goed om te weten dat je, wat de reden ook is, myndr binnen 90 dagen kunt terugsturen en je, zonder verdere verplichtingen, het aankoopbedrag terug krijgt. En we weten heus hoe druk en onstuimig het er in een gezin aan toe kan gaan en dat er dan wel eens ergens een krasje of een vlekje op komt.

Geen zorgen! Met onze Grondig Geprobeerd, Geld Terug Garantie geldt: Als myndr nog functioneert dan heb je 90 dagen lang recht op het volledige aankoopbedrag terug!

Je hoeft je dan ook niet te verantwoorden, we hebben alleen het ordernummer uit de aankoopmail nodig zodat we het bedrag naar de juiste rekening kunnen terugstorten. We hopen natuurlijk dat je ons wilt vertellen waarom het niet bij jullie paste. Zodat we daarvan kunnen leren. Maar: daartoe ben je niet verplicht. We zullen er dan ook niet vaker dan één keer om vragen. Want jij bent de baas over je aandacht!

Heb je vragen?

Geen probleem, chatten of appen gaat het snelst.
Bellen kan op 085 - 130 38 14.