Logo - home

Waarmee kunnen we je helpen?

Handleidingen wifi uitzetten

Om te voorkomen dat je oude wifi nog bereikbaar is, raden we je aan dat uitzetten. Dit doe je eenvoudig met onze wizard.

Wizard wifi uitzetten

Meest recent

Wordt de Xbox of Playstation ook gefilterd?

Ja, myndr filtert ook de Playstation en de Xbox.

Er bestaan 2 situaties waarin er gefilterd kan worden:

Draadloze situatie
Als deze consoles via de wifi van myndr connectie hebben met het internet, filtert myndr ook de Xbox en de Playstation.

Bekabelde situatie
Is de console door middel van een kabel met het internet verbonden, dan kan deze in de uitgang van de myndr-wifi gestoken worden.

Kan de knop overal opgehangen worden?

Ja, je kan de knop overal in huis ophangen. De knop staat namelijk niet in direct contact met de wifi, dus hoeft niet in de buurt van de wifi te hangen.

Waarom moet ik de switch ophangen?

Wij geloven er sterk in dat alleen door in gesprek te gaan en het samen te doen dat er echte verandering kan komen in ons gebruik van het internet. Een knop aan de muur op een centrale plek is voor iedereen direct zichtbaar en faciliteert daardoor het gesprek over het internet gebruik. Ook denken wij dat het makkelijker wordt voor iedereen om zijn gedrag aan te passen als de stand van het internet transparant is en voor iedereen zichtbaar binnen het huishouden.

Myndr is nadrukkelijk niet bedoeld als ouderlijk toezicht om zonder uitleg of overleg het internet van de kinderen zomaar uit te zetten op zijn smartphone.

Waarom krijg ik een nieuw wifi-netwerk?

Als je myndr installeert maken wij een nieuw, gefilterd en veilig wifi-netwerk aan. Dit is op dit moment de enige manier om betrouwbaar het internet te filteren. Omdat het een nieuw netwerk is, zal het geen problemen veroorzaken met allerlei randapparatuur dat je op je oude, bestaande netwerk houdt aangesloten.

Meer installatie
s