Blokkeer in een handomdraai Youtube, socials & gamesites

De Myndr-switch is een fysieke draaiknop met vijf standen waarmee de leerkracht zelf bepaalt hoeveel internet er op de laptops van de leerlingen beschikbaar is.

De Myndr-switch

Korte reacties van gebruikers

Lees meer

Nu we met Myndr werken kunnen we het internet in de klas sturen. Dus het werkt. Sterker nog: de kinderen thuis liepen er zelfs tegenaan dat ik ‘m hem hier te dicht had staan.

Sander Gries
Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator
Lees meer

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8
Lees meer

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr in de klas!

Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Alleen het internet dat ze nodig hebben

Internet is in het basisonderwijs niet meer weg te denken. Online lespakketten, oefenwebsites, informatie zoeken voor werkstukken. Ontzettend handig en leerzaam! Maar ook een bron van afleiding en verleiding. Hoe zorg je dat je leerlingen alleen toegang hebben tot dat wat ze nodig hebben?

De Myndr-switch geeft de leerkracht beheer over waar de leerlingen online toegang tot hebben. Met een simpele handomdraai worden websites en -services geblokkeerd, of weer toegankelijk.


Tijd om te rekenen? Oefenwebsites aan. De rest van het internet uit.

Werkstuk maken? Alléén online bronnen en werkapplicaties. Niet meer, niet minder.

Klassikaal uitleg? Alleen de methodes. Focus op de uitleg.


Voor de leerkracht

Met Myndr kan de leerling zich beter concentreren, neemt de rust tijdens de les toe en weet je als leerkracht wat er op de schermen van je leerlingen gebeurt. Zo kom je meer toe aan echt lesgeven.

Voor de ict'er

Myndr is de simpelste internetfilter voor in de klas en het installeren is kinderlijk eenvoudig. Myndr werkt buiten het wifi-netwerk van de school om.