Blokkeer Youtube, socials & gamesites.
In een handomdraai.

De Myndr-Switch

Myndr is de meest flexibele internetfilter voor in de klas. Als leerkracht bepaal jij waar de leerlingen online bij kunnen.

Plan een demo Nu starten

Lesgeven zonder afleiding

Met de Myndr-switch zorg je ervoor dat leerlingen zonder afleiding online aan het werk kunnen. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

Eenvoudig

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en voor de bediening ervan is geen enkele IT-kennis nodig.

Lage kosten

De Myndr-switch is dé internetfilter voor de budgetbewuste school. Door onze simpele oplossing kunnen de aanschaf- en abonnementskosten laag blijven

Zo werkt het

Onze switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is. Zo bepaal jij elk moment van de dag waar de leerlingen online bij kunnen.

De Myndr-switch is een fysieke knop die in je klas aan de muur hangt. De switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Als je de stand verandert, dan volgen de laptops van de leerlingen deze nieuwe stand en binnen 10 seconden reageren ze door websites af te sluiten of (weer) toe te staan.

Een knop aan de muur heeft als voordeel dat je je leerlingen betrekt bij wat je instelt. Ze zien direct waar ze wel en niet bij kunnen en daarmee maak je duidelijk wat de bedoeling is.

Daarnaast hoef jij als leerkracht niet achter een laptop om de stand aan te passen.

Houd je er juist wel van om alles digitaal te doen? Dan past de Digi-Switch wellicht meer bij jou. De Digi-Switch werkt hetzelfde als de Myndr-Switch, maar dan als browser-plugin vanaf je eigen device.

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er
Background image

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Nu starten
  • Vandaag beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf