Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Blokkeer social media & gamesites.
In een handomdraai.

Met Myndr voor School filter je internet zoals jij het wilt. De leerkracht bepaalt in een handomdraai waar de leerlingen online bij kunnen.

Vrijblijvende proefperiode
De Myndr-Switch

De eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben. Myndr voor School bestaat uit een switch, een filter en een dashboard.

De Myndr-switch

De fysieke knop-aan-de-muur voor in de klas

De Myndr-switch is een fysieke knop die in je klas aan de muur hangt. Hiermee regel je hoeveel van internet er op de laptops van de leerlingen beschikbaar is. De switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer internet.

Lees meer

Filter

Websites snel geblokkeerd of weer beschikbaar

De filter is een extensie die in de browser van de leerlingen functioneert. Zodra je de stand van de Switch verandert, reageert de filter en blokkeert binnen 10 seconden websites of maakt ze juist weer toegankelijk.

Lees meer

Dashboard

Inzicht in wat er precies gebeurt in je klas

Bij Myndr voor School hoort een overzichtelijk dashboard waarin je de inhoud van de standen kunt wijzigen, handige informatie vindt over het gebruik van de switch en inzicht krijgt in wat er in je klas geblokkeerd wordt.

Lees meer

Werking in het kort

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Zo werkt Myndr voor school

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er
Background image

Partners

Myndr is ook verkrijgbaar via onze partners, zij helpen je graag bij de aanschaf en installatie van de Myndr-switch.

Heutink PO Heutink ICT ISO Groep ITS IT Services Serve IT Skool