Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

10 redenen om te kiezen voor Myndr

Gebruik van internet wat jij en je leerlingen nodig hebben. En wat je (even) niet nodig hebt? Dat zet je gewoon uit.

Les zonder afleiding

Met de Myndr-switch kunnen de leerlingen zonder afleiding online aan het werk. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

De standen persoonlijk in te richten

De vijf standen zijn flexibel aan te passen naar je eigen voorkeuren. Zo past de Myndr-switch helemaal bij jouw manier van lesgeven.

Relaxter werken

Jij hoeft je niet meer bezig te houden met checken waar je leerlingen online rondhangen of welke tabbladen er allemaal 'per ongeluk' openstaan. Zelfs niet als ze in een andere ruimte werken.

Leerkrachten over Myndr

Je kunt ‘m makkelijk gebruiken, even snel óf terugdraaien of hoger zetten als dat nodig is; het is gewoon een heel makkelijk apparaatje om te gebruiken.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Je hoeft niet meer constant alert te zijn of er verkeerde dingen worden opgezocht.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er
Background image

Zo makkelijk kan het zijn

Alle voordelen van een internetfilter zonder ingewikkeld gedoe? Dat kan gewoon.

Eenvoudig te gebruiken én installeren

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en de bediening ervan kan zonder enige kennis van IT. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn nul veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Privacy gegarandeerd

Wat je niet verwerkt of opslaat kun je ook niet kwijtraken! Zelfs bij de best beveiligde bedrijven komen datalekken voor. Als wij gehackt worden of fouten maken dan kan dat niet gaan over gegevens van de leerlingen. Die komen namelijk niet bij ons terecht.

Ict'ers over Myndr

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Ik vind het fijn dat je zelf kunt aangeven wat je onder welke stand kunt laten vallen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er
Background image

Jouw school internetbewust

Je kunt als school laten zien dat je de online veiligheid van je leerlingen serieus neemt, zónder dat je daar diep voor in de buidel hoeft te tasten.

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Door en voor de praktijk getest dus!

Leerlingen kunnen veilig online

Wat helemaal niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen; de Myndr-switch blokkeert standaard advertenties, porno, phishing websites en malware.

Lage kosten

De Myndr-switch is dé internetfilter voor de budgetbewuste school.

Per 1 juli verhogen wij onze prijzen. Tot die tijd geldt een pioniers-prijs. Daarna gelden onze nieuwe abonnementsprijzen.

Scholen over Myndr

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Omdat het niet zo duur was, zeiden we: ‘dat gaan we op korte termijn doen.’

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er
Background image

Moeiteloos starten

Je kunt de Myndr-switch vandaag bestellen en morgen in gebruik nemen. Betaling begint pas als je na je proefperiode tevreden bent en besluit tot een abonnement over te gaan. Direct starten zonder risico!

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren.

Aanmelden proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf