Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

De simpelste internetfilter voor in de klas

Plan een demo Nu starten
De Myndr-Switch

Myndr is de meest flexibele internetfilter voor in de klas. Blokkeer in een handomdraai Youtube, socials en gamesites.

Les zonder afleiding

Met de Myndr-switch kunnen de leerlingen zonder afleiding online aan het werk. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

De standen persoonlijk in te richten

De vijf standen zijn flexibel aan te passen naar je eigen voorkeuren. Zo past de Myndr-switch helemaal bij jouw manier van lesgeven.

Relaxter werken

Jij hoeft je niet meer bezig te houden met checken waar je leerlingen online rondhangen of welke tabbladen er allemaal 'per ongeluk' openstaan. Zelfs niet als ze in een andere ruimte werken.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Eenvoudig te gebruiken én installeren

Het installeren van de Myndr-switch is binnen een paar klikken geregeld en de bediening ervan kan zonder enige kennis van IT. Om de Myndr-switch in gebruik te nemen zijn nul veranderingen in je huidige netwerk nodig.

Privacy gegarandeerd

Wat je niet verwerkt of opslaat kun je ook niet kwijtraken! Zelfs bij de best beveiligde bedrijven komen datalekken voor. Als wij gehackt worden of fouten maken dan kan dat niet gaan over gegevens van de leerlingen. Die komen namelijk niet bij ons terecht.


Onderwijsprofessionals over Myndr

Je kunt ‘m makkelijk gebruiken, even snel óf terugdraaien of hoger zetten als dat nodig is; het is gewoon een heel makkelijk apparaatje om te gebruiken.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Na de installatie hebben we er op de ict-afdeling totaal geen werk aan gehad.

Dennis Wesselink  Dennis Wesselink
Leerkracht groep 7-8 en ict-coördinator

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6
Background image

Zo werkt het

Onze switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is. Zo bepaalt de leerkracht op elk moment van de dag waar de leerlingen online bij kunnen.

De Myndr-switch is een fysieke knop die in de klas aan de muur hangt. De switch heeft 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Als de stand verandert, dan volgen de laptops van de leerlingen deze nieuwe stand en binnen 10 seconden reageren ze door websites af te sluiten of (weer) toe te staan.

Een knop aan de muur heeft als voordeel dat je je leerlingen betrekt bij wat je instelt. Ze zien direct waar ze wel en niet bij kunnen en daarmee maak je duidelijk wat de bedoeling is.

Daarnaast hoeft de leerkracht niet achter een laptop om de stand aan te passen.

Houd je er juist wel van om alles digitaal te doen? Dan past de Digi-Switch wellicht meer bij jou. De Digi-Switch werkt hetzelfde als de Myndr-Switch, maar dan als browser-plugin vanaf je eigen device.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren.

Aanmelden proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf