Boek een demonstratie bij jou op school!

Internet-toegang geregeld in een hand-omdraai

De Myndr-switch is een fysieke knop die in de klas aan de muur hangt. Met de Myndr-switch kun je in een handomdraai regelen wat er op elk moment van internet voor je leerlingen beschikbaar is.

Vijf duidelijke standen

Je leerlingen zien direct in welke stand de switch staat en weten precies wat de bedoeling is.

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Voor en door de praktijk getest dus!

Overal geldt jouw stand

Myndr is gekoppeld aan het account van de leerling. Het account volgt de stand van de knop. Ook als je leerlingen op de gang werken.

In de klas

Je regelt met onze eenvoudige knop aan de muur wat van het internet beschikbaar is voor de leerlingen in de klas. En je weet zeker dat ze niet dáár komen waar ze op dat moment niets te zoeken hebben. De switch zorgt ervoor dat je als leerkracht meer aanwezig bent in de klas, omdat je niet achter een scherm hoeft te zitten.

Vóór de klas

Met de Myndr-switch zichtbaar in de klas zien je leerlingen waar ze wel en niet bij kunnen. Daarmee maak je direct duidelijk wat de bedoeling is en je neemt de verleiding weg om dat ene leuke spelletje te gaan spelen of dat grappige filmpje aan de buurman of -vrouw te laten zien.

Van de klas

Met de Myndr-switch betrek je je leerlingen bij wat je instelt. Welke stand van de knop hoort bij welk moment van de dag in de klas? Wat is nodig voor de taak die ze op dat moment moeten uitvoeren? Maak het internetgebruik bespreekbaar en leer de leerlingen bewust omgaan met hun aandacht. Zo leer je ze zélf na te denken over wat ze van internet nodig hebben.

Werking in het kort

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Zo werkt Myndr voor school

Vijf standen

De Myndr-switch heeft vijf educatieve standen. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is. Stel je een nieuwe stand in, dan worden alle geopende vensters in de browser van de leerlingen gecontroleerd. Binnen 10 seconden worden de vensters geblokkeerd of juist weer toegankelijk.

Meer over de standen

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Partners

Myndr is ook verkrijgbaar via onze partners, zij helpen je graag bij de aanschaf en installatie van de Myndr-switch.

Probeer Myndr kosteloos uit

Proefperiode van 6 weken, daarna eenmalige aanschaf + maandelijkse kosten

Nu starten
  • Vandaag beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf