Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Voor en door de praktijk getest dus!

De standen van de Myndr-switch zijn in nauwe samenwerking met basisscholen ontwikkeld. Om de standen in te richten is het internet in stukken geknipt. Dit zijn de categorieën. Deze categorieën hebben we verdeeld onder de 5 standen. Hoe hoger de stand, hoe meer categorieën toegankelijk zijn voor je leerlingen. Hoe meer er dus van internet open staat. 

De standen sluiten aan bij de dagelijkse lespraktijk in het basisonderwijs. Omdat niet iedere klas én leerkracht hetzelfde is, kun je de standen altijd aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder

De eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat je leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben.

Veilig internet in de klas

Wat helemaal niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen. De Myndr-switch blokkeert standaard advertenties, porno, phishing-websites en malware.

Lees meer

Inzicht in schermtijd en focus

Met de schermtijdfunctie zie je hoe lang je leerlingen in een bepaalde periode online geweest zijn en waar ze die tijd aan besteed hebben.

Lees meer

Inzicht in wat er in je klas gebeurt

In het dashboard kun je zien wat de leerlingen in jouw klas online bezoeken. Je kunt zien welk verkeer geblokkeerd is en je krijgt inzicht in hoe jij Myndr het slimst inzet.

Lees meer

Leerkrachten over Myndr

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Vijf standen

De Myndr-switch heeft vijf didactische standen. Hoe hoger de stand die je instelt, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Stel je een nieuwe stand in, dan worden alle geopende vensters in de browser van de leerlingen gecontroleerd. Binnen 10 seconden worden de vensters geblokkeerd of juist weer toegankelijk.

De vijf standen zijn samen met leerkrachten uit het basisonderwijs ingericht en gebaseerd op de dagelijkse onderwijspraktijk.

Maar mocht je de standen aan willen passen aan jouw individuele voorkeuren, dan kan dat natuurlijk.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.