Reviews

Wij zijn al vanaf de start van Myndr overtuigd van onze switch.
Maar we laten graag mensen aan het woord die uit ervaring kunnen vertellen of dat terecht is. Of niet. Zodat deze reviews je helpen een goed en eerlijk beeld te krijgen van Myndr in de praktijk.

Ik ben bovenbouwleerkracht en ict’er op obs de Wiekslag in Voorst. Wij werken met combinatieklassen, wat betekent dat je eigenlijk constant instructie geeft en niet veel rondloopt. Je kan dus niet constant de schermen van de leerlingen in de gaten houden.

Lees meer
Dennis Wesselink Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator

Je kunt ze zo stap voor stap leren wat ze wel en wat ze niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Lees meer
Annemiek van Horssen Leerkracht groep 5 en ict’er

Als eenpitters dorpsschool zijn wij op ICT-gebied goed bij en kunnen we ook makkelijk schakelen en beslissingen maken. Sinds een paar jaar heeft ieder kind vanaf groep 5 zijn eigen Chromebook.

Lees meer
Sander Gries Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator

Korte reacties van gebruikers

Nu we met Myndr werken kunnen we het internet in de klas sturen. Dus het werkt. Sterker nog: de kinderen thuis liepen er zelfs tegenaan dat ik ‘m hem hier te dicht had staan.

Sander Gries Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator

Je kunt ‘m makkelijk gebruiken, even snel óf terugdraaien of hoger zetten als dat nodig is; het is gewoon een heel makkelijk apparaatje om te gebruiken.

Annemiek van Horssen Leerkracht groep 5 en ict’er

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr in de klas!

Anne-Wil Klein-Lenderink Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Leerkracht groep 5 en ict’er