Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Achtergrond image met klaslokaal

Inzicht in wat er in de klas gebeurt

In het dashboard kun je zien wat de switch in jouw klas doet. Je vindt hier een overzicht van alles wat door de filter wordt geblokkeerd, je krijgt inzicht in hoe jij de switch inzet en je kunt ook de inhoud van de standen aanpassen.

Vrijblijvende proefperiode

Ongewenste websites

Als leerkracht wil je weten wat er in je klas gebeurt. Dat kunnen ook minder leuke dingen zijn. Op het dashboard verschijnt daarom een melding als een leerling (per ongeluk) 18+, phishing of malware heeft opgevraagd.

Batterij leeg-melding

De status van de batterij is te zien in het dashboard. En mocht je dat over het hoofd zien: we sturen je een herinnering als de batterijen bijna aan vervanging toe zijn.

Stand digitaal veranderen

Op het dashboard kun je de stand van de switch digitaal aanpassen. Handig als bijvoorbeeld de batterijen van de switch tóch leeg zijn.

Stand aanpassen

Je ziet de huidige stand van je switch en kunt deze veranderen. Bij ‘standen aanpassen’ kun je de samenstelling van een stand wijzigen.

Batterij

De huidige status van je batterij. Je kunt een melding ontvangen als deze bijna leeg is.

Ongewenste websites

Hier vind je een melding als er 18+, phishing of malware is gevonden tijdens het filteren.

Gefilterd

Dit overzicht laat je zien wat er aan websites is opgevraagd en wat door jouw switch is geblokkeerd of juist toegestaan.

Gebruik

Hier kun je zien hoe vaak per dag je de stand van de switch aanpast.

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er
Background image

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren.

Aanmelden proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf