Boek een demonstratie bij jou op school!

Inzicht in wat er in de klas gebeurt

In ons overzichtelijke dashboard krijg je inzicht in wat de switch in de klas doet. Zo kun je zien wat er elke dag door de filter wordt geblokkeerd, kun je de inhoud van de standen aanpassen en krijg je inzicht in hoe de switch ingezet wordt.

Melding ongewenste websites

Als leerkracht wil je weten wat er in je klas gebeurt. Dat kunnen ook minder leuke dingen zijn. Op het dashboard verschijnt daarom een melding als wij 18+, phishing of malware tegengekomen zijn tijdens het filteren. Die melding is anoniem. Wij hebben geen informatie welke site of bij welke leerling dat is.

Batterij leeg-melding

Het is onhandig als de batterijen van je Myndr-switch onverwacht leeg zijn. De status van de batterij is te zien in het dashboard. En mocht je dat over het hoofd zien: we sturen je een herinnering als de batterijen bijna aan vervanging toe zijn.

Stand digitaal veranderen

Op het dashboard kun je de stand van de switch digitaal aanpassen. Handig als bijvoorbeeld de batterijen van de switch tóch leeg zijn.

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk tijdens het volgen van thuisonderwijs. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Partners

Myndr is ook verkrijgbaar via onze partners, zij helpen je graag bij de aanschaf en installatie van de Myndr-switch.