Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Veilig internet op jouw school Myndr

Wat niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen; de Myndr-switch blokkeert standaard advertenties, porno, phishing websites en malware. Zo zorg je ervoor dat leerlingen zo veilig mogelijk gebruik kunnen maken van het internet.

Eenvoudig te gebruiken

De Myndr-switch is een fysieke knop aan de muur. Het enige wat je hoeft te doen, is eraan draaien. Zo simpel kan het dus.

Lees meer

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen.

Lees meer

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Voor en door de praktijk getest dus!

Lees meer

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Lees de review
Ilona van Dalen Ilona van Dalen
Locatieleider

Een beetje techniek

Met Myndr krijg je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke websites voor jouw klas geblokkeerd of juist toegankelijk worden. Zonder dat andere klassen of collega’s daar ook maar iets van merken.

Wat verandert er aan het netwerk?

Helemaal niets. De Myndr-switch zelf werkt buiten het schoolnetwerk om, omdat het gebruik maakt van een NB-IoT-netwerk. Het voordeel hiervan is dat er niets hoeft te worden veranderd aan het huidige systeem of de netwerkinstellingen.

De laptops van de leerlingen maken verbinding met Myndr door middel van een extensie, deze extensie is de filter. Als je aan de knop draait, maakt de extensie verbinding met Myndr en haalt de instellingen van de nieuwe stand op. Vervolgens past de extensie de nieuwe stand toe op de laptops. Het ‘gewone’ internetverkeer verandert hierbij niet.

Wat is ervoor nodig?

Op de laptops van de leerlingen wordt een extensie geïnstalleerd. Vervolgens worden de laptops van de leerlingen, door middel van een unieke code, gekoppeld aan de Myndr-switch van de leerkracht.

Zowel het installeren als het koppelen kan centraal via Google Beheerdersconsole of Microsoft Intune geregeld worden.

Dat is alles.

De Myndr-plugin is beschikbaar op Chromebooks & op  Windows 10 laptops (Chrome- of Edge-browsers).


Myndr is ontzettend eenvoudig te installeren. Wil je weten hoe?

Vijf standen

De Myndr-switch heeft vijf didactische standen. Hoe hoger de stand die je instelt, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Stel je een nieuwe stand in, dan worden alle geopende vensters in de browser van de leerlingen gecontroleerd. Binnen 10 seconden worden de vensters geblokkeerd of juist weer toegankelijk.

De vijf standen zijn samen met leerkrachten uit het basisonderwijs ingericht en gebaseerd op de dagelijkse onderwijspraktijk.

Maar mocht je de standen aan willen passen aan jouw individuele voorkeuren, dan kan dat natuurlijk.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.