Vraag het werkboek aan en ga met de hele school een dag offline!

Achtergrond image met filter

Dé internetfilter voor in de klas

De Myndr-filter zorgt voor de meest veilige internetomgeving in de klas.
Wat helemaal niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen; advertenties, porno, phishing-websites en malware worden standaard geblokkeerd.

Schrijf je in en start meteen

Binnen 10 seconden

Als je een stand instelt, wordt de toegang tot internet voor de leerlingen aangepast. Binnen 10 seconden worden websites afgesloten of weer toegankelijk.

Up-to-date en persoonlijk

Door gebruik te maken van bestaande online databanken en input van leerkrachten zijn de educatieve categorieën en de vijf educatieve standen ingericht. Je kunt deze standaardindeling uiteraard wijzigen zodat ze passen bij jouw manier van lesgeven.

Gekoppeld aan de leerling

De filter-extensie wordt geïnstalleerd op het account van de leerling, dus niet op het device zelf. Zodra de leerling inlogt, zal de filter de internettoegang toepassen die op dat moment geldt. De leerkracht is niet gekoppeld en wordt dus niet gefilterd.

  • Ik laat je graag zien hoe Myndr voor jou dé oplossing in de klas kan zijn!
Plan een demo

Werking in het kort

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Zo werkt Myndr voor school

Dit doet de filter

De filter van Myndr doet twee dingen. Allereerst volgt de filter de switch die de leerkracht bedient. Aan de hand van de ingestelde stand zal de filter voor leerlingen websites toestaan of blokkeren. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Daarnaast zorgt de filter voor veilig internet op de laptops van de leerlingen. Advertenties, malware en 18+ content worden standaard buiten de deur gehouden.

Wat de leerling merkt

De leerling kan door de filter alleen bij het deel van internet dat de leerkracht op dat moment toestaat. Gaat de leerling naar een website die niet toegankelijk is, dan komt het blauwe ‘Myndr-scherm’ in beeld.

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.


Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.


Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.


Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Meld je eenvoudig aan

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Meld je aan
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.