Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Achtergrond image met filter

Dé internetfilter voor in de klas

De Myndr-filter zorgt voor de meest veilige internetomgeving in de klas.
Wat helemaal niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen; advertenties, porno, phishing-websites en malware worden standaard geblokkeerd.

Vrijblijvende proefperiode

Binnen 10 seconden

Als de leerkracht een stand instelt, wordt de toegang tot internet voor de leerlingen aangepast. Binnen 10 seconden worden websites afgesloten of weer toegankelijk.

Overal gefilterd

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Als een account eenmaal gekoppeld is aan een switch, zal deze daar altijd naar luisteren. Waar de leerling ook werkt.

Up-to-date en persoonlijk

Door gebruik te maken van bestaande online databanken en input van leerkrachten we de educatieve categorieën en de vijf educatieve standen ingericht. Je kunt deze standaard indeling uiteraard wijzigen zodat ze passen bij jouw manier van lesgeven.

Gekoppeld aan de leerling

De filter-extensie wordt geïnstalleerd op het account van de leerling, dus niet op het device zelf. Zodra de leerling inlogt, zal de filter de internetregels van de klas toepassen die op dat moment gelden.

Werking in het kort

De Myndr-filter is een extensie die geïnstalleerd wordt op het account van de leerling. Met de Myndr-switch of via je dashboard kun je de stand van de filter in stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De Myndr-plugin is beschikbaar op Chromebooks & op Windows 10 laptops (Chrome- of Edge-browsers).


Dit doet de filter

De filter van Myndr doet twee dingen. Allereerst volgt de filter de switch die de leerkracht bedient. Aan de hand van de ingestelde stand zal de filter voor leerlingen websites toestaan of blokkeren. Hoe hoger de stand, hoe meer er van internet beschikbaar is.

Daarnaast zorgt de filter voor veilig internet op de laptops van de leerlingen. Advertenties, malware en 18+ content worden standaard buiten de deur gehouden.

Wat de leerling merkt

De leerling kan door de filter alleen bij het deel van internet dat de leerkracht op dat moment toestaat. Gaat de leerling naar een website die niet toegankelijk is, dan komt het blauwe ‘Myndr-scherm’ in beeld.

Meer over de werking

Leerkrachten over Myndr

Myndr helpt dagelijks honderden onderwijsprofessionals om grip te krijgen op het internet in de klas. En Myndr zorgt voor peace-of-mind, voor de leerkracht, ict'er en de schoolleiding.

Je kunt de leerlingen stap voor stap leren wat ze wel en niet kunnen doen online en je ondervangt dat ze iets gaan zoeken waarvan je eigenlijk niet wil dat ze het kunnen zien. Je moet ze daarin vóór zijn.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht en ict'er

Eerdere opties waren zo ingrijpend en je kon er van alles mee, maar dat hadden we helemaal niet nodig. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling gewoon iets kon toestaan of juist blocken. PUNT.

Dennis Wesselink Dennis Wesselink
Leerkracht en ict'er

Toen we er steeds meer achter kwamen dat leerlingen andere dingen aan het doen waren dan ze hoorden te doen, was het voor ons geen vraag dat we daar wat aan wilden doen.

Sander Gries Sander Gries
Leerkracht en ict'er

Online gamen is erg aantrekkelijk. Gelukkig zorgen onze Myndr-knoppen ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen focussen op de online lesmethodieken.

Ilone van Dalen Ilone van Dalen
Ict'er en leerkracht groep 7-8

Myndr geeft me ontzettend veel rust in de klas. Ik wil niet meer zonder Myndr!

Anne-Wil Klein-Lenderink Anne-Wil Klein-Lenderink
Leerkracht groep 5-6

Na een voorval in groep 6, heeft de directie contact opgenomen met onze ict-leverancier. Na een proefperiode hebben we nu in groep 5 t/m 8 een Myndr-switch hangen.

Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er
Background image

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren.

Aanmelden proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf