Start vóór 1 juli en ontvang twee jaar pionierskorting!

Myndr samen met een schoolbrede filter

Heb je een internetfilter voor het hele internet binnen je school? Dat kan prima samen met een Myndr-switch!

Een aantal van onze klanten gebruiken Myndr bovenop hun bestaande netwerk-filtering. Dat lijkt misschien dubbelop, ze hebben tenslotte al een schoolbreed filter om het internet binnen de school zo veilig mogelijk te maken. Toch is er een duidelijke verschillen tussen Myndr en een gefilterd wifi-netwerk op school.

Flexibiliteit

Bij een schoolbrede filter is het niet handig om Youtube te filteren. Want veel educatieve software linkt naar Youtube video’s. Maar dat betekent ook dat de leerlingen elk moment van de dag stiekem naar Youtube filmpjes kunnen kijken. Met Myndr bepaal je als leerkracht zelf wanneer Youtube wel of niet toegestaan is in de klas. En zo gaat dat ook met een heleboel andere websites.

Alleen de leerlingen gefilterd

De Myndr-filter is alleen geïnstalleerd op de devices van de leerlingen. De leerkracht zelf, de rest van de school en de administratie heeft dus geen last van de instellingen van de switch. Deze regels gelden alleen voor de accounts die aan de Myndr-switch gekoppeld zijn.

Per groep de internettoegang geregeld

Elk lokaal heeft een eigen Myndr-switch waar alleen die groep aan gekoppeld wordt. Zo kan je per groep keuzes maken, passend bij het moment én de leerlingen. En is een groep niet op een knop aangesloten, dan gelden gewoon de beperkingen van de schoolbrede internetfilter.

Advertenties

Wij blokkeren standaard advertenties. Die horen gewoon niet thuis in een school. Wist je dat een leerling tot wel 2.300 advertenties per dag te zien krijgt?

De switch zelf

Myndr is uniek in de manier waarop je het internet in meer of mindere mate bedient. Met een draai aan de knop stelt de leerkracht in hoeveel internet er beschikbaar is. Geen ict-kennis nodig. Voor iedereen direct te gebruiken.

Overeenkomsten en verschillen

Myndr Schoolbreed filter Schoolbreed filter met Myndr
Per klas in te stellen yes no yes
Het hele internet voor leerkrachten bereikbaar yes no no
Advertenties geblokkeerd yes no yes
Inspelen op lessituatie yes no yes
Door de leerkracht in te stellen yes no yes
De hele school gefilterd no yes yes

Wil je weten of Myndr ook past binnen jouw school? Vraag een vrijblijvende proefperiode van 6 weken, eenvoudig geïnstalleerd en je zit nergens aan vast.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren.

Aanmelden proefperiode
  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf