Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Myndr voor de ict’er

Myndr, de simpelste internetfilter voor de klas, makkelijk in gebruik en installatie

Als ICT-beheerder ben jij verantwoordelijk voor betrouwbaar en veilig internet op jouw school. Maar je hebt te maken met verschillende groepen die uiteenlopende wensen hebben. Sommige leerkrachten, en misschien ook ouders, willen graag het internet gefilterd wordt.

Anderen vertrouwen op afspraken en verantwoordelijk gedrag om afleiding te beperken en de leerlingen te beschermen. En voor je collega’s is het belangrijk dat ze zélf online overal bij kunnen. Het is een grote en kostbare klus om al die wensen vast te leggen en een netwerkfilter voor verschillende gebruikersgroepen in te richten. 

90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder
 • Ik laat je graag zien hoe Myndr voor jou dé oplossing in de klas kan zijn!
Plan een demo

Myndr werkt anders dan andere internetfilters

Met Myndr krijgt elke groep een eigen internetfilter, die makkelijk naar wens kan worden ingericht en gebruikt. Zo kan elke leerkracht gebruik maken van internet op een manier die bij de eigen groep past.

Myndr werkt buiten het schoolnetwerk om. De Myndr-switch is gebouwd op Internet-of-Things technologie. In plaats van het WiFi-netwerk van de school, gebruikt de Myndr-switch een mobiel NB-IoT netwerk. In de accounts van de leerlingen wordt de Myndr-plugin geïnstalleerd. Deze plugin haalt via de bestaande WiFi-verbinding de benodigde instellingen op van het Myndr-platform.

Vervolgens past de plugin zelf de regels toe op de browser. Zo hoeft er niets aan het schoolnetwerk te veranderen en kan er per klas gekozen worden wat wel of niet geblokkeerd moet worden. Met de Myndr-switch geef jij de leerkracht de mogelijkheid om zelf te bepalen welk deel van internet geblokkeerd, of juist toegankelijk is. Zonder dat andere klassen of collega’s daar last van hebben of ook maar iets van merken.

Myndr is ontzettend eenvoudig te installeren. Wil je weten hoe?

Ict'ers over Myndr

Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Sander Gries Sander Gries
Leerkracht groep 7/8 en ICT-coördinator
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er
 • 90%
  van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
 • 95%
  merkt direct minder afleiding bij leerlingen
 • 90%
  van de leerkrachten wil niet meer zonder Myndr
Nu aanmelden

Meld je eenvoudig aan

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Meld je aan
 • Meteen beginnen
 • Geen aanpassingen op het netwerk
 • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.