Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Je hebt met een simpele draai de toegang tot internet aangepast

Ik ben bovenbouwleerkracht en ICT’er op obs de Wiekslag in Voorst. Wij werken met combinatieklassen, wat betekent dat je vooral instructie geeft en niet veel rondloopt. Je kan dus niet constant de schermen van de leerlingen in de gaten houden.

Toen we overstapten op Chromebooks kregen de leerlingen meer vrijheid, omdat het niet zo afgeschermd was als waar we daarvoor mee werkten. Soms werden er dingen opgezocht die helemaal niet de bedoeling waren. Dus daar had ik wat voor nodig. Wat ik kon vinden waren systemen waar je van alles mee kon, maar ontzettend rigide en duur waren, of het was zo basic dat je er zelf heel druk mee moest zijn. We hadden gewoon een simpel iets nodig, waarmee je met een simpele handeling iets kon toestaan of juist blokken. PUNT. 

Myndr werkt heel simpel en fijn. Ik moet soms een leerling opnieuw aanmelden als het contact met Myndr even verbroken is (probleem inmiddels verholpen, red.), maar verder heb je er vrij weinig omkijken meer naar. Je hebt met een simpele draai de toegang tot internet aangepast en dat is heel fijn. Het grootste voordeel is dat je niet meer constant alert hoeft te zijn of kinderen niet aan andere dingen werken dan educatief noodzakelijk. Je wilt namelijk zorgen dat de onderwijstijd wordt bewaakt en kinderen minder snel worden afgeleid omdat ze niet zomaar overal naartoe kunnen.

Ik zou vooral scholen die groepen met combinatieklassen hebben zeggen dat ze Myndr nodig hebben. Dan heb je meer controle nodig en met Myndr heb je die.

Alle reviews
Dennis Wesselink Leerkracht groep 7/8 en ict-coördinator op de Openbare basisschool De Wiekslag.

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.