Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Relaxter werken met Myndr

Je hoeft je niet meer bezig te houden met checken waar je leerlingen online rondhangen of welke tabbladen er allemaal 'per ongeluk' openstaan.

Als je leerlingen op devices werken, heeft dat als nadeel dat je als leerkracht tegen de achterkant van hun scherm kijkt. Er zijn verschillende manieren om in de gaten te houden wat ze online doen. Maar het is natuurlijk veel relaxter als dat niet nodig is, omdat je precies weet waar ze wel en niet bij kunnen.

Met de Myndr-switch bepaal jij de online bewegingsruimte en kun je dus gerust een deel van de leerlingen aan het werk zetten terwijl jij persoonlijke instructie geeft. Zonder dat je met een schuin oog in de gaten hoeft te houden of er geen andere dingen gedaan worden dan de bedoeling is.

Binnen 10 seconden

Als je een stand instelt, wordt de toegang tot internet voor de leerlingen aangepast. Binnen 10 seconden worden websites afgesloten of weer toegankelijk.

Overal gefilterd

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Als een account eenmaal gekoppeld is aan een switch, zal deze daar altijd naar luisteren. Waar de leerling ook werkt. In de klas, op de gang, in de mediatheek of zelfs thuis.

Up-to-date en persoonlijk

Door gebruik te maken van bestaande online databanken en input van leerkrachten zijn de educatieve categorieën en de vijf educatieve standen ingericht. Je kunt deze standaardindeling uiteraard wijzigen zodat ze passen bij jouw manier van lesgeven.

  • Ik laat je graag zien hoe Myndr voor jou dé oplossing in de klas kan zijn!
Plan een demo

De eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat je leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben.

Veilig internet in de klas

Wat helemaal niet in de school thuishoort, komt daar ook niet binnen. De Myndr-switch blokkeert standaard advertenties, porno, phishing-websites en malware.

Lees meer

SafeSearch? Standaard aan

Met Myndr heb je standaard SafeSearch aan in je klas. Zo voorkom je dat leerlingen per ongeluk op websites komen die niet geschikt zijn voor hun leeftijd.

Lees meer

Tot 5 leerkracht-accounts

Als leerkracht heb je toegang tot een leerkracht-account die hoort bij je eigen switch(es). Je kunt hier instellingen maken en je krijgt inzicht in wat er in de klas gebeurt.

Lees meer

Leerkrachten over Myndr

Johan van der Werf Johan van der Werf
Intern begeleider en ict'er
Jasmijn Henskens Jasmijn Henskens
Leerkracht groep 8
Annemiek van Horssen Annemiek van Horssen
Leerkracht groep 5 en ict’er

Probeer Myndr kosteloos uit

Je kunt de Myndr-switch 6 weken vrijblijvend proberen. In deze periode helpen we je om het internet op school veilig te reguleren. Meld je aan en je kunt gelijk beginnen!

Aanmelden proefperiode
  • Meteen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Geen kosten vooraf *

* Je ICT beheerder kan kosten in rekening brengen voor het installeren van de gratis Myndr plugin.

90%
van de leerkrachten ervaart meer rust in de klas
95%
merkt direct minder afleiding bij leerlingen
90%
van de leerkrachten wil niet meer zonder