Logo - home

Veelgestelde vragen

Kan ik het wifi-wachtwoord wijzigen?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk het wachtwoord van de myndr-wifi te wijzigen. In een volgende versie zullen we dat gaan invoeren.

We blijven natuurlijk de software op de myndr-wifi ontwikkelen. Deze nieuwe software wordt automatisch op de myndr-wifi geupdate. Wil je weten wat er precies veranderd is? Op forum.myndr.nl houden we je op de hoogte van deze updates.

Terug

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Chat, bel of mail ons gerust bij vragen of als je advies wilt.
Vind je het prettiger om door ons gebeld te worden, mail dan je telefoonnummer naar support@myndr.com, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt ons bellen op 085 - 13 03 814.