Kan ik het wifi-wachtwoord wijzigen?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk het wachtwoord van de myndr-wifi te wijzigen. In een volgende versie zullen we dat gaan invoeren.

We blijven natuurlijk de software op de myndr-wifi ontwikkelen. Deze nieuwe software wordt automatisch op de myndr-wifi geupdate. Wil je weten wat er precies veranderd is? Op forum.myndr.nl houden we je op de hoogte van deze updates.