Sitecom N300

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar  http://192.168.0.1.
  2. Log in op je WiFi-router door bij gebruikersnaam admin in te vullen en bij wachtwoord het wachtwoord dat je gebruikt om met de WiFi te verbinden
  3. Klik bovenin op 2,4 GHz Wifi en klik vervolgens op Advanced
  4. Haal hier het vinkje weg voor Enable Wireless Router Radio
  5. Klik onderaan op de pagina op Apply