Technicolor TC 7200

1. Open je browser op een apparaat dat verbonden is met je wifi-modem en ga naar http://192.168.0.1 Let op: zet hier geen www voor.
  2. Je wordt nu gevraagd om inloggegevens in te vullen. De gebruikersnaam is admin en het wachtwoord is admin. Klik hierna op Inloggen.

Tip: Werkt het wachtwoord niet? Zet je wifi-modem dan terug naar fabrieksinstellingen met de reset-knop. Deze kan je indrukken met een pen of een paperclip. Als je modem weer is opgestart kun je het standaard wachtwoord gebruiken.
  3. Klik bovenin op Draadloos.
  4. Klik onder 2.4GHZ op Radio.
  5. Kies onder het menu Draadloze basisinstellingen voor uitgeschakeld in het eerste drop down menu.
  6. Klik op het veld achter DHCP Server ingeschakeld en selecteer Uitgeschakeld
  7. Herhaal deze handeling onder 5GHZ.
  8. Klik op Opslaan.