Logo - home

Veelgestelde vragen

Welke gegevens worden door jullie opgeslagen?

Het waarborgen van privacy, het beschermen van jouw persoonlijke informatie, is het makkelijkst als er zo min mogelijk wordt verzameld. Daarom hebben wij myndr zo gemaakt dat alleen de stand van de myndr switch voor ons inzichtelijk is, maar niet te koppelen is aan personenen.

Extra services en diensten

Om gebruik te maken van extra diensten hebben wij soms wel persoonlijke gegevens nodig. Bij het aanmelden hiervoor vertellen we je precies waarom we welke gegevens nodig hebben en hoe we hiermee omgaan.
Je kan myndr altijd gebruiken zonder je aan te melden. Hoe dan ook mogen we jouw informatie nergens anders voor gebruiken zonder jouw expliciete goedkeuring.

100% privé

Een andere voorzorgsmaatregel die wij hebben getroffen om je privacy te beschermen is dat het filteren volledig binnen jullie eigen huis gebeurt en achter (of na) de router van jullie internetprovider, zonder dat er iets wordt bijgehouden. En meekijken kan al helemaal niet. Myndr vormt daardoor geen privacy risico en al jullie internetverkeer blijft 100% privé.

Terug

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Chat, bel of mail ons gerust bij vragen of als je advies wilt.
Vind je het prettiger om door ons gebeld te worden, mail dan je telefoonnummer naar support@myndr.com, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt ons bellen op 085 - 13 03 814.