Investeer 20 minuten, oogst digitale rust! Wanneer komt het je uit?

26 May 2021
Voltooid

Op 26 mei 2021 tussen 04:00 – 06:00: Services update bij onze IoT leverancier (TMNL)

UPDATE ⏰ 8:55 De meeste Myndr-switches werken zonder problemen. Als de switch niet direct werkt probeer dan eerst de stand nog een keer te veranderen. Als dat ook niet werkt, haal dan even de batterijen eruit en stop ze er na 10 seconden terug in.

UPDATE ⏰ 5:10 De werkzaamheden zijn succesvol verlopen. De systemen lijken allemaal naar behoren te werken. We houden de situatie nog extra in de gaten.

Na de mislukte update van 11 mei heeft onze IoT leverancier (TMNL) met hernieuwde moed de update ingepland op 26 mei. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 4 & 6 ’s ochtends met de belofte dat het absoluut niet uit zal lopen.

Deze werkzaamheden hebben alleen invloed op het doorgeven van de stand van de Myndr-switch. Er is dus geen invloed op het filteren van internet maar het veranderen van de stand gedurende deze werkzaamheden kan niet.

“The device uplink and downlink messaging should only be interrupted for some minutes. I ask you to please bear with us between that time period if not everything works a 100% immediately.”

We adviseren iedereen die gebruikt maakt van Myndr om vóór 26 mei 4:00 de Myndr switch op een hogere stand te zetten. Zodat, mocht de update problemen geven, de internetverbinding in ieder geval niet al te streng wordt gefilterd.

Uiteraard houden wij de werkzaamheden goed in de gaten en zullen we u op de hoogte houden als er zaken anders gaan dan gepland.

Meer technische en Engelstalige informatie is te vinden via de volgende link: https://forum.iotcreators.com/topic/701/iot-creators-upgrade-26-05-2021-status-updates

Geplaatst op 21 mei 2021
Terug