Partners

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over Myndr. Je kan brochures en flyers downloaden en aanvragen, onze huisstijl-elementen vinden en onze foto's gebruiken. Heb je geen reclamemateriaal van Myndr meer? Vraag met het formulier onderaan de pagina je materiaal aan.


Nieuwtjes

Upsell-mei-actie

2 mei 2022

We hebben gemerkt dat de upsell naar meerdere Myndr-switches goed verloopt. Wij kunnen onze partners een lijst aanleveren met actieve en tevreden Myndr-gebruikers, die 1 of 2 switches binnen hun organisatie gebruiken. Samen kunnen we een actie verzinnen voor deze groep klanten. Stuur een e-mail naar Maarten of chat met ons voor meer informatie.

Proefperiode

21 april 2022

Potentiele klanten van Myndr mogen de switch 6 weken vrijblijvend proberen. Als partner kun je de klant naar ons doorverwijzen. Wij starten de proefperiode en wij houden tijdens een vinger aan de pols. Wordt het een sale? Dan verwijzen we de klant door naar de onze partner. Zijn ze niet helemaal tevreden? Dan sturen ze de Myndr-switch gewoon terug, zonder verdere verplichtingen.

Huisstijl & beeldmateriaal

Download het logo

Marketingmateriaal

Het is mogelijk om op verschillende uitingen jullie logo te plaatsen.


Materiaal aanvragen

Zijn jullie door het marketingmateriaal heen en willen jullie graag nieuwe flyers, boekjes of andere uitingen aanvragen? Stuur dan een e-mail naar Paul Huizinga, hij helpt je graag verder.

Video

Ter ondersteuning van je marketing kun je onze video's embedden op je website. Ga naar Vimeo, kies je video en kopieer de embed-code.