Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Myndr financieren met het Nationaal Programma Onderwijs

Ben je geïnteresseerd in Myndr en heb je nog NPO-budget? Je kunt nu een aanvraag doen om de Myndr-switch aan te schaffen via de NPO-gelden. We leggen je graag uit hoe dat zit en helpen je op weg met de verantwoording.

Je kunt met het Nationaal Programma Onderwijs financiering voor de Myndr-switch aanvragen. Myndr ondersteunt de ontwikkeling en het leerproces van jonge kinderen en helpt ze te leren zelfstandig gebruik te maken van technologie.

Myndr neemt prikkels weg en zorgt ervoor dat de focus op het werk blijft. Op het dashboard van Myndr kun je zien (en wordt aangetoond) hoeveel prikkels en afleiding daadwerkelijk geblokkeerd worden.

Daarnaast verlaagt Myndr de werkdruk en vergroot daarmee het welzijn van de leerkrachten.

Deze twee kenmerken van Myndr vallen onder diverse interventies uit de menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs. We hebben de interventies en de toelichting voor je op een rijtje gezet.

Proefperiode aanvragen Lees meer over Myndr

Meer over Myndr:
de eenvoudigste internetfilter voor in de klas

Telkens dát van internet wat je leerlingen nodig hebben. Niet meer en niet minder. Myndr voor School zorgt ervoor dat leerlingen meer toekomen aan wat ze online te doen hebben.

De Myndr-switch hangt aan de muur in je klas. Je hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een nieuwe stand in te stellen en zo de toegang tot internet aan te passen. Zo simpel is het.

De switch werkt samen met de Myndr-filter. De filter is een extensie die actief is op de webbrowser van je leerlingen. Deze twee worden aan elkaar gekoppeld en zo kan de filter naar de switch luisteren.

Het maakt niet uit waar de leerling aan het werk is. Ook buiten het lokaal en zelfs als de leerling thuiswerkt, zal de filter blijven luisteren naar de switch.

Les zonder afleiding

Met de Myndr-switch kunnen de leerlingen zonder afleiding online aan het werk. Dit zorgt voor meer rust en concentratie in de klas.

Ontwikkeld met scholen

De Myndr-switch is ontwikkeld in samenwerking met scholen. Voor en door de praktijk getest dus!

Vijf duidelijke standen

Je leerlingen zien direct in welke stand de switch staat en weten precies wat de bedoeling is.

6 weken proberen.
Tevreden? Myndr aanschaffen met je NPO budget.

Je kunt de Myndr-switch 6 weken proberen. Ben je tevreden? Dan schaf je de Switch aan met je NPO-bduget en start je abonnement. Toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je de Myndr-switch terug, zonder verdere verplichtingen. Vul je gegevens in en start je proefperiode!

Je gegevens

  • Vandaag aanvragen, morgen beginnen
  • Geen aanpassingen op het netwerk
  • Alle kosten door het NPO gedekt

Disclaimer
Wij kunnen niet garanderen dat je de NPO gelden toegekend krijgt. Deze toekenning is afhankelijk van meerdere factoren. Wij zijn geen beslissingsbevoegde instantie.