Geheel vrijblijvend Myndr proberen? In een paar klikken geregeld!

Linda van Aalderen

Ik houd me bezig met allerlei dingen die geschreven moeten worden en denk mee over diverse uitingen van het bedrijf. Als het past, voorzie ik teksten van illustraties. 

Myndr is trouwens eigenlijk geen bedrijf, maar het is een groepje mensen die een missie delen. Dat is waarom Myndr bij me past. Samen aan iets werken, elkaar kennen en het lef hebben gewoon iets te beginnen omdat je overtuigd bent van je missie, dat spreekt me echt aan.

Ik denk dat we de balans tussen de virtuele en de tastbare wereld kwijt zijn. We zijn steeds minder echt aanwezig. We zitten te staren naar schermen en zien niet meer het wonder dat zich naast ons voltrekt. We moeten weer meer onze eigen bewuste keuzes maken en daar ook voor gaan staan. No FOMO! Want we missen niets. Alles is er al. 

Ik gebruik internet zo functioneel mogelijk. Ik ben niet iemand die uren online ergens naar kan zoeken, dat ben ik al heel snel zat. Ik denk dus vaak dat ik heel bewust met internet bezig ben. Maar toch vind ik mezelf zeer geregeld met mijn telefoon in mijn handen. Als er even een stilte valt of als ik uit m’n concentratie ben, dat zijn momenten dat ik mijn telefoon erbij pak om ‘even’ iets op te zoeken of op social te kijken. Ik zet hem wel ‘s avonds altijd uit en ik neem bijna nooit mijn telefoon mee als ik naar buiten ga. Notificaties heb ik allemaal op stil en waar het kan zet ik ze helemaal uit. Ik heb een oude iPhone met weinig geheugen, dit dwingt me maar een paar apps te hebben.

Ik ontspan graag door te tekenen, mediteren of naar buiten te gaan; lekker fietsen of werken in mijn moestuin geven me altijd nieuwe energie. 

Linda van Aalderen Marketing en communicatie vanaf midden 2020